• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu 22 Ocak 2023’te açılıyor

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu 22 Ocak 2023’te açılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının açılış tarihini 22 Ocak 2023 olarak duyurdu

İSTANBUL- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının açılış tarihini 22 Ocak 2023 olarak duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu şunları söyledi: "Hattın işletmeye açılmasıyla İstanbul Havalimanı'na Kağıthane'den sadece 24 dakikada, Göktürk'ten 12 dakikada ulaşılabilecektir.

kagithane,-istanbul-havalimani,-metro.jpgkagithane,-istanbul-havalimani,-metro-001.jpg
CUMHURBAŞKANI AÇACAK
Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattımızı, 22 Ocak 2023 pazar günü Cumhurbaşkanının teşrifleri ile hizmete açıyoruz. Kağıthane İstanbul Havalimanı Metro hattımızı 9 gün sonra Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle hizmete açıyoruz. İstanbul ile dev bir eser ve muhteşem bir hizmeti buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. İstanbul’daki metrolarımızın yanı sıra Ankara’da AKM Gar Kızılay metrosunu çok yakında açıyoruz. Önümüzdeki ay Başakşehir Çam Sakura Metro Hattı’nı sizlerle açacağız.

kagithane,-istanbul-havalimani,-metro-002.jpg"KENT İÇİ RAYLI SİSTEMLERİ KAZANDIRMAK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ"

Birileri bugüne kadar bunu öğrenememişler. Projeleri kullanınca örnek alırlar metro hattı nasıl açılır öğrenirler. Şehirler büyüyor, nüfus artıyor, üretim gelişiyor. Tabi bunun sonunda ulaşımı ferahlatacak, hızlandıracak çözümlere ihtiyaç da artıyor. Bu noktada metro ve tramvay gibi raylı sistemler öne çıkıyor.

kagithane,-istanbul-havalimani,-metro-004.jpgBakanlık olarak büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımız için kent içi raylı sistemleri kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz.

Milletimiz de bizden teveccühünü esirgemedi. Yaptığımız işler milletimiz için gurur kaynağı oldu. Milletimiz suyu getirenin de testiyi kıranın da kim olduğunu gayet iyi biliyor. Biz mega projeleri hayata geçiriyoruz. Marmaray, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul İzmir otoyolu ve metro projelerimiz gibi tüm dünyanın gıpta ile baktığı projelerle İstanbul’u bambaşka bir noktaya taşıdık.

İstanbulluların yaşam kalitesini yükselttik. Biz her zaman İstanbulluların yanındayız. Kimsenin şüphesi olmasın İstanbul’a hizmet aşkımız asla bitmeyecek. Proje ve yatırımlarımız devam edecek."

Bu haber toplam 2736 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.