• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

İstanbul’u Afrika'ya diziler tanıttı

İstanbul’u Afrika'ya diziler tanıttı
Titanic Business Bayrampaşa Hotel Satış Şefi Zafer Kızılçay: İstanbul’u Kuzey Afrika ile Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman tanıştırdı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
CEZAYİR-
Titanic Business Bayrampaşa Hotel Satış Şefi Zafer Kızılçay, “Kuzey Afrika için yeni destinasyon İstanbul’dur. İstanbul’u Kuzey Afrika ile Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman tanıştırdı. Dizilerin turizmde büyük etkisi var”dedi.

titanic-bayrampasa1.jpg

zafer2.jpg

YENİ PAZARLAR SUNULUYOR

Zafer Kızılçay, seyahat acentelerinin düzenlediği yurtdışı tanıtımlarn faydalı olduğunu belirterek “Gidilmeyen yerlere gidiliyor ve otellere yeni pazarlar sunuluyor”dedi. Otellerin tesislerini yurtdıında tanıtarak birlikte çalıştıkları seyanat acentelerinin çalışmalarına güç kattıklarını belirten Kızılçay “Otel sahipleri ve yönetimlerinin buna destek vermesi satış gücümüzü artırıyor” şeklinde konuştu.

zafer1.20150218011228.jpg

titanic-bayrampasa3.jpg

BEŞ GRUP REZERVASYONU ALDIK

Adonis Turizm’in düzenlediği Fas, tunis, Cezayir’I kapsayan Kuzey Afrika road show’nun çok verimli olduğunu söyleyen Zafer Kızılçay şöyle konuştu:
“Kuzey Afrika’da üç ülkede 385 seyahat acentesi ile buluştuk. Fas, Tunus ve Cezayir’den önemli sayıda olmak üzere 5 grup rezervasyonu aldık. Bu rakam daha sonraları artacaktır. İstanbul otellerinin bu rodashowlara katılması acenteleri de heyecanlandırıyor. Katıldığımız yurtdışı tanıtımlarda gelen misafir oranı yüzde 5-10 oranında artıyor. Bu etkinlikler özellikle şehir otelciliğine yönelik tanıtımlardan sonuç almamıza ve yurdışındaki iş dünyası ile temas etmemize yardımcı oluyor. Sadece resort değil corporate misafiri potansiyelinın artırıyor.”

zafer8.20150218011332.jpg

titanic-bayrampasa2.jpg

YENİ OTELLER YAPILIYOR

Zafer Kızılçay, İstanbul’un bir çok yerinde yeni oteller yapılmaya başlandığını ve iş dünyasının merkezi olan Bayrampaşa’da yeni oteller inşa edildiğini belirterek “Yurtdışında yaptığımız tanıtımlar, bölglerimiz için yeni imkanlar yaratıyor ve rekabet gücümüzü artırıyor. Konuklar uygun fiyatla şehir merkezine gelmek istiyorlar. Ancak tanıtımlarda İstanbul’da ulaşım sorununu olmadığını söylüyoruz. Cezayirliler ve diğer ülkeler İstanbul’a tekstil, elektronik için Dubai’ye gidiyorlar” şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.