• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

İstanbul turizminin zirvesi Levni iftarında buluştu

İstanbul turizminin zirvesi Levni iftarında buluştu
İstanbul turizmini iftarda buluşturan Levni Hotel Başkanı Aydın Karacabay, “Bu buluşma sektörde sevgiyi ve güçbirliğini gösteriyor” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 16’ncı Oteller Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Aydın Karacabay’ın düzenlediği iftar yemeğinde İstanbul turizminin zirvesi buluştu. Aydın Karacabay, turizmin buluşması için “İftar sofraları berekettir. Bu buluşma sektörde sevgiyi ve güçbirliğini gösteriyor. Türk turizmi adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yevni Hotel İstanbul’un iftarına katılan otel yöneticileri ise birbirleriyle buluşmanın keyfini yaşadılar.

levni-hotel-iftar.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

İstanbul’un Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Türkiye Otelciler Birliği-TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, İstanbul Otel Motel Kamping Pansiyoncu ve Benzerleri Esnaf Odası, İSTESOB Başkanı Ahmet Yılmaz, MÜSİAD Turizm Sektörü Meslek Komitesi üyeleri, Laleli Otelciler Platformu, Tarihi Yarımada, Sirkeci Platformu ile turizmin çeşitli kuruluşlarının temsilcileri ve otel sahipleri ile yöneticileri iftara katıldı.

levni-hotel-iftar-001.JPG
levni-hotel-iftar.JPG

GALATASARAY MARŞLARI

Levni Hotel İstanbul Genel Müdürü Enis Akcan ve ekibinin ev sahipliğinde başta güllaç olmak üzere özel lezzetlerinin sunulduğu iftara katılan BW Empire Palace Hotel sahipleri Alihan Akkoç ile Coskun Aksu, sıkı birer Galatasaraylı olduklarını gösterdiler. Sahne alan sazcılara Süper Lig Şampiyonu olan Galatasaray marşlarını çaldırarak marşlar söyleyerek iftara renk kattılar.

levni-hotel-iftar-007.JPG
İftarda gençlik arkadaşım Hilton Bakırköy ve Double Tree by Hilton Sirkeci otelleri sahibi Çayırlı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çayırlı ve Miss İstanbul Hotel'in sahibi İlyas Balata ile birlikte olduk.

levni-hotel-iftar-005.JPG
levni-hotel-iftar-006.JPG

Bu haber toplam 9301 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.