SHEFFIELD / LONDRA- Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden Thomas Cook, geçen yıl iflas etmesinin ardından bu yılda İngiltere'nin 30 yıllık turizm şirketi Voyager Travel Direct iflas etti. Korona virüs salgını nedeniyle turizm sektörü tarihin en ağır kayıplarını yaşadı. Binlerce uçak pistlerde park halinde bekledi.Hava yolu şirketleri peş peşe iflas açıkladı. Korona virüs, zor durumdaki turizm sektöründe yaşanan iflaslar için bir domino etkisi yapabilir. Dünyanın en büyük turizm şirketlerinden Thomas Cook, geçen yıl iflas etmişti. Sektörde salgın sonrası yeni iflas dalgası kapıda. Bir turizm şirketi daha iflas bayrağı çekti.
İngiltere'nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri grubu Advantage Travel Partnership’te yer alan İngiliz Seyahat Acenteleri Birliği (ABTA) üyesi olan Voyager Travel’in bünyesinde; Voyager Travel Direct; Voyager Ski; Frutin Travel, Go Gecko markaları bulunuyor.
DUYURU YAPTI
Voyager Systems (Travel Division) Limited'in 7 Ağustos 2020'de ticareti durdurduğunu duyurduğumuz için üzgünüz. Voyager Travel Direct (ABTA J4920) ile mevcut rezervasyonunuzla ilgili sorularınız veya endişeleriniz olabileceğini anlıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen 020 37588736 numaralı telefondan ABTA ile iletişime geçin veya Claimsrequest@abta.co.uk adresine e-posta gönderin.
İngiltere'de 30 yıllık Voyager Travel Direct iflas etti

Voyager Travel’in bünyesinde; Voyager Travel Direct; Voyager Ski; Frutin Travel, Go Gecko markaları bulunuyor.
Bu haber toplam 5384 defa okunmuştur
Etiketler: Voyager Travel Direct
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 13:00 - Milyarlık tekneler, marina ücretinden kaçıyor
- 12:00 - İstanbul'da en fazla konut satışı yapılan ilçeler
- 11:00 - Kemer'de yerleşik yabancılar çevre temizliği yaptı
- 10:00 - Yangın, Aksu'da Perge Antik Kent'e sıçramadan söndürüldü
- 09:00 - Yangın Aksu'da Perge Antik Kent'e sıçramadan söndürüldü
- 11:00 - Ayasofya'nın 'tarihi' restorasyonunda neler yapılacak?
- 10:00 - Zeytinlikler, ormanlar, meralar madene ve enerjiye açıldı
- 09:06 - Sardes ve Bin Tepeler Lidya Tümülüsleri UNESCO listesinde
- 16:51 - Yahya Üstün, THY İletişim Başkanı oldu
- 13:00 - Altın Anahtar Otel Concierge Derneği’nde kayyum tehlikesi
- 12:00 - Socar'dan Türkiye'de satılık liman
- 11:00 - ABD vizelerine 250 dolar 'depozito' geliyor
- 10:00 - Elon Musk restoran açtı, robotlar hizmete başladı
- 09:00 - Türkiye’nin tanıtım filmlerini 2.2 milyar kişi izledi
- 01:35 - 700 yat kapasiteli Demre Marina açılıyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.