• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

İkbal Turizm Genel Müdürü Bulut: Umre sezonu hareketli geçecek

İkbal Turizm Genel Müdürü Bulut: Umre sezonu hareketli geçecek
İkbal Turizm ise yapacağı manevi haz dolu umrelerin bereketi ve manevi boyutuyla hazırlıklarına devam ediyor.

İSTANBUL- İkbal Turizm Genel Müdürü Kadir Ümit Bulut Umre sezonunun bu sene de hareketli geçeceğini belirtti. Rüya Gibi Umreler sloganıyla yola çıkan  İkbal Turizm ise yapacağı manevi haz dolu umrelerin bereketi ve manevi boyutuyla hazırlıklarına devam ediyor.
İkbal Turizm Genel Müdürü Kadir Ümit Bulut, sezonla ilgili tüm çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, gerek Diyanet gerek TÜRSAB nezdinde bürokratik girişimlerini tamamladıklarını belirterek, “Bu sene de mukaddes topraklarımızda umre ibadetinin hazzını yaşamak isteyen misafirlerimizi ve kardeşlerimize İkbal Turizm ayrıcalığı ve farklılığıyla mükemmel umre turları düzenlemek için tüm altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Mekke ve Medine’deki tur rehberlerimiz en ince detayları, ayrıntıları ve mükemmel organizasyon ayrıcalıklarını misafirlerimize yaşatabilmek için çok özel ve İkbal Turizm kalite konseptini ortaya koyan çalışmalar yaptılar. Bu çalışmalar inşallah, umre ibadetini manevi hazzın doruğunda yaşamak isteyen misafirlerimiz için çok özel ayrıcalıklar getirecektir” dedi.

ikbal-turizm2.jpg

Umre seyahatinin bir ibadet olduğunun unutulmaması ve altının önemle çizilmesi gerektiğini kaydeden Bulut, “Resulullah (sav) Efendimiz’in gezdiği buhur buhur gül kokan topraklarda, O’nun sahabesi olan gökteki yıldızlar mesabesindeki isimlerin manevi atmosferinin hissedildiği yerlerde olabilmek her Müslüman’ın öncelikli görevi olmalı. Hz. İbrahim (as)’ın bizlere miras bıraktığı, Allah’ın beytinde ibadet edebilmenin ayrıcalığı ve manevi bereketini herkesin yaşaması, Resulullah’ın mescidinde bulunabilmek herkesin ülküsü olmalı. İşte bizler bu ibadetin manevi hazzını en yüce şekilde yaşatabilmenin düsturuyla ve şiarıyla hareket ediyoruz. Belki de bir daha böyle bir hazzı yaşaması mümkün olmayan Allah’ın misafirlerine, bu toprakların tüm özelliklerini, güzelliklerini en detaylı şekilde anlatmak, tanıtmak, İslam tarihine yön vermiş tüm olayları yerinde göstermek bizim boyun borcumuzdur. . Sadece bir umre değil, ayrıca Hudeybiye Umresi’ni de yaptırarak ibadetin güzelliğini yaşatmak, Harem’de tesbih namazına kadar farklı aktivasyonlarla misafirlerimizin mukaddes topraklarda en iyi şekilde ağırlanmasını sağlamayı ilke edinmiş durumdayız. Umre ibadetini yapan ve bu manevi atmosfere giren misafirler, Allah’ın misafirleridir. Allah’ın misafirlerini mukaddes topraklarda attıkları her adımdan sorumlu olarak ibadetlerinin hazzını yaşatmak bizim sorumluluk misyonumuzdur” diye konuştu.

Misafirlerini ağırladıkları otellerde Türk mutfağının en seçkin örnekleriyle karşıladıklarını, bu teknik detayın umrecilerin sağlık ve sıhhatleri açısından çok çok önem arzettiğini belirten Bulut, “Zira, kültürel farklar dolayısıyla mutfak kültürünün de çok ayrı bir şekilde yaşandığı bu topraklarda, misafirlerimizin kendi damak tadını yaşayabilmeleri, sağlık ve sıhhatleri açısından çok önemli. Bizler Umre ibadetini turistik bir geziden ziyade bir ibadet turu olacak şekilde planlıyoruz ve umreci misafirlerimizin bu topraklardaki her karış noktadan bilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Hem Mekke hem Medine programlarımızda Umre ibadetini manevi bir hazza dönüştürecek her şeyi gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı. TL-Döviz paritelerindeki oynaklığa ve olumsuz tabloya rağmen, yaptıkları çok özel hesaplamalarla 21 günlük umre fiyatlarını 1075 taban fiyatından açıkladıklarını, bu rakamla sektörde çok avantajlı bir konuma çıktıklarını belirten Bulut, “Biz sektörün önünde giden, sektöre yön veren, bu konuda misafirlerine çok özel avantajlar sunan bir firmayız. Kalite konseptimizle ve fiyatlarımızla farkımızı ortaya koyuyoruz dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.