• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Hyatt’ta aşk başkadır!

Hyatt’ta aşk başkadır!
Sevdikleri ile birlikte farklı mutfakların tutkuyla hazırlanmış eşsiz lezzetlerinin keyfine varmak isteyenler için Brizo Restoran, seçkin ve sıcak bir ortam sunuyo

İSTANBUL-Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli lobi katında yer alan Brizo Restoran’da, 14 Şubat için düzenlenen akşam yemeğinde, çiftler için özel olarak hazırlanan mönüler Sevgililer Günü’ne özel bir sunum ile servis ediliyor. Sevdikleri ile birlikte farklı mutfakların tutkuyla hazırlanmış eşsiz lezzetlerinin keyfine varmak isteyenler için Brizo Restoran, seçkin ve sıcak bir ortam sunuyor.
Adını Yunan mitolojisinde denizcilerin koruyucusu olan tanrıça Brizo’dan alan restoranda çiftleri, nefis bir deniz manzarası eşliğinde, işlerini aşkla yapan şeflerin elinden çıkan ve o geceye uygun romantik bir sunumla servis edilecek Özel Sevgililer Günü mönüsü eşliğinde gerçek bir lezzet yolculuğu bekliyor. Sınırsız şarap ile birlikte sunulan özel mönü, pekmezde marine edilmiş, nar tanesi garnili kılıç balığı, ezine peynirli balkabağı çorbası, proseccolu gül suyu sorbet ve ağır ateşte pişmiş dana yanağı ile devam ediyor, günün ruhuna uygun bir tatlı seçkisiyle son buluyor.
14 Şubat Sevgililer Günü’nde Brizo’da eşsiz akşam yemeğinden sonra çiftler dilerlerse geceye Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün tüm yıl boyunca sunduğu Romantik Çiftler Paketi ile devam edebilirler. Hyatt Regency romantik bir deneyim yaşamak isteyen çiftlere özel olarak tasarladığı bu paketten yararlanmak isteyen misafirler için, gece konaklama seçeneğiyle birlikte çikolata kaplı küçük sürprizler ve köpüklü şarap eşliğinde unutulmaz bir Sevgililer Günü Programı sunuyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 463 1330 numaralı telefondan Brizo Restoran’a ulaşmak mümkün.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Hakkında

Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Türkiye’deki tek Hyatt Regency otelidir. Marmara Denizi kıyısındaki otel, 17 katlı geniş atriyumu ve özel tasarımı ile dikkat çekmektedir. Otel, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden konuklara yönelik ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Tasarımda geleneksel Osmanlı motifleri ile modern çizgileri başarılı bir şekilde birleştiren otelin 284 konuk odası ve süiti bulunmaktadır. Otelde lobi katında yer alan ve Doğu Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerine yer veren Brizo Restoran, 17 katında açık terasa da sahip Vue Lounge & Bar , havuz barı, kapalı ve açık yüzme havuzları ile tam donanımlı fitness merkezine sahip Levana Spa & Fitness, ve etkinlik salonları yer almaktadır. Daha fazla bilgi için http://istanbulatakoy.regency.hyatt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.