• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

HMSTatil’den erkene %50 indirim

HMSTatil’den erkene %50 indirim
HMSTatil.Com İşletme Müdürü Orçun Emlek 2014 erken rezervasyon otelleri için ön talepte bulunanlara, 50 TL indirim kazandırıyoruz

İSTANBUL- HMSTatil.Com; 2014 erken rezervasyon otelleri için ön talepte bulunanlara, 50 TL indirim kazandırıyor. OTI Holding’in iştiraklerinden online seyahat portalı HMSTatil.Com, 2014 erken rezervasyon otelleri için ön talepte bulunanlara, 50 TL indirim kazanma fırsatı sunuyor. 50 TL ek indirim için tek yapılması gereken ise 18 Kasım’a kadar www.HMSTatil.Com internet sitesindeki erken rezervasyon ön talep formunu doldurmak.

‘KLAS OTELLERDE TATİL YAPMA ŞANSI’
Erken rezervasyon döneminin başladığını belirten İşletme Müdürü Orçun Emlek, “Yepyeni bir tatil dönemi başladı. Artık tatile gitmek yalnızca bir kesimin ulaşabildiği, bir kesiminse hayal ettiği bir şey olmaktan çıkıyor. Pahalı, lüks otellere dahi erken rezervasyon kampanyaları sayesinde gidebiliyor” dedi. Tüm dünyada 45 bin otele ulaşan HMSTatil.Com’un, yurtiçinde de 800’ün üzerinde otel seçeneği ile tüketicilerine en uygun tatili yapmaları için fırsat sunduğunu belirten Emlek, “Tatilciler; HMSTatil.Com ile yüzde 40’a varan indirimlerle Rixos, Crystal, Limak, Paloma, WhiteCity, IC Hotels, Robinson, The Marmara ve Vogue gibi klas otellerde tatil yapma şansını yakalıyor. Üstelik HMSTatil.Com, tüm kredi kartlarına 12 taksit imkanı da sağlıyor” diye konuştu.

‘ERKEN REZERVASYON DÖNEMİ FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN’
Erken rezervasyonunun sağladığı avantajlardan da bahseden Emlek, “Erken rezervasyon, 2013 Kasım ayından başlayarak 7 ay sonrasına, Mayıs, Haziran aylarına rezervasyon yaptırma imkanı sunan bir kampanyadır. ‘Önceden alan, en ucuza alır’ mantığıyla işleyen bu kampanya sayesinde, yüzde 40’a varan indirimlerle otellerde konaklama şansı elde edilebilir” açıklamalarında bulundu.

‘ERKEN REZERVASYON İPTAL DE EDİLEBİLİR’
Olası iptallere karşı erken rezervasyon iptal sigortasının da rezervasyon esnasında yapılabileceğini belirten Emlek, “Böylece belirli bir süre dahilinde rezervasyon iptal edilirse, ödenilen tutarın iadesi yapılacak, sadece iptal sigortası için ödenilen sigorta bedeli tutardan düşecektir. Eğer bu sigorta yapılmazsa ödenmiş olunan para iade alınamaz. Tüketiciler, her ihtimale karşı erken rezervasyon iptal sigortasını yaptırmalı” dedi.
Tur programları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için HMSTatil Çağrı Merkezi 444 5 467’yi arayabilir, www.hmstatil.com adresinden online işlem yapabilirsiniz.
http://www.hmstatil.com/erken-rezervasyon-on-talep

HMSTatil.Com hakkında
OTI Holding’in bir iştiraki olarak 1999 yılında kurulan HMSTatil (Holiday Market Service) sürdürdüğü yer hizmetleri faaliyetlerine, 2009 yılından bu yana Türk tüketicilere yönelik, online satış yapan bir internet portalı olarak devam etmektedir. HMS, 2011 yılı itibariyle tatil fırsatları sunan online seyahat sitesi ‘Gününtatili.com’u da yayına açmıştır. OTI Holding her iki markasıyla yurtiçi otel, yurtdışı otel, araç kiralama, uçak bileti, yurtiçi ve yurtdışı tur hizmetleri vermektedir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.