• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Heysem Turizm'in, Antalya’da Ortadoğu'yu buluşturdu

Heysem Turizm'in, Antalya’da Ortadoğu'yu buluşturdu
Heysem Turizm, “Luxury Culture Trip 2022” workshop etkinliğinde Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden 180 acente 66 otel ve 300’den fazla katılımcıyı Antalya’da buluşturdu.

ANTALYA- Heysem Turizm Grup, Rixos otellerinin katkılarıyla düzenlediği “Luxury Culture Trip 2022” workshop etkinliğine Ortadoğunun farklı ülkelerinden 180 acente 66 otel ve 300’den fazla katılımcıyı buluşturdu.
Rixos Premium Belek Otel’de 14-17 Mart tarihlerinde yapılan Heysem Turizm’in workshopunda rekor katılımla Ortadoğunun turizm zirvesi bir araya geldi.
Heysem Turizm Grup her yıl Kuveyt, Katar, Lübnan ve Ürdün’de düzenlediği workshop etkinliğini pandeminin etkisinin giderek azalması ve Ortadoğu pazarının Türkiye’ye olan ilgisini arttırmak amacıyla Antalya’da gerçekleştirdi.

heysem-turizm,.jpgPANDEMİNİN YARALARINI SARMAYI HEDEFLEDİK
Heysem Turizm Grup Başkanı Ayman Maslamani, etkinliği bu yıl Türkiye’de yapmalarındaki amacı şöyle anlattı:
“Covid-19 sürecinde azalan turizm gelirlerinin tekrar artması ve turizmin ülkemize faydalı olmasını temenni ediyoruz. Körfez ve Ortadoğu ülkelerinden gelen 280 civarı katılımcının ülkemizde pandemi sonrası oluşan yaraların sarılması ve bu yılın Türkiye turizminde etkili rol oynayacaklarını bekliyoruz. Özellikle halen şehir otelleri, yaz sezonunda ise; Ege ve Akdeniz otellerindeki yoğunluğun %100’e ulaşmasını arzuluyoruz.
Özellikle Ortadoğulu turistlerin ülkemize olan özlemi ile otellerin sunduğu kaliteli servis kalitesini tekrar misafirlerimize ulaştırmak için workhop ile büyük buluşmayı gerçekleştirdik.”
heysem-turizm,-001.jpgheysem-turizm,-002.jpg

ORTADOĞU VE KÖRFEZ PAZARıNDAN GELEN %90’ ORANıNDADıR
Ortadoğu ve Körfez pazarı, şehir otellerindeki doluluğun şu an gelen münferit ve grup misafirleri pazar payının %90’lık oranını oluşturduğunu belirten Ayman Maslamani, Heysem Turizm Grup olarak; bu sezon direk uçuşlar ve Charter uçuşlar ile birlikte Ortadoğu ve Körfez Pazarından bir milyonun üzerinde turist beklendiğini bildirdi.

heysem-turizm,-003.jpgRAMAZAN SONRASI, MAYIS AYINDA TALEP ARTTI
Ayman Maslamani “Bu yıl Fly Jordan uçak firmamız ile Ürdün başta olmak üzere; Katar, Kuveyt, Bahreyn, Filistin, Suudi Arabistan, Irak, Libya ve Mısır’dan çok sayıda misafiri ağırlamak üzere profesyonel ekibimiz çalışıyor. Ramazan sonrası Mayıs ayı itibariyle İstanbul, Marmaris, Bodrum, Fethiye, Antalya, Trabzon, Bursa, Sapanca, Abant, Çeşme, Kapadokya gibi destinasyonlara talep son derece yüksek oluyor” dedi.
heysem-turizm,-005.jpgheysem-turizm,-006.jpgheysem-turizm,-007.jpg

Bu haber toplam 13851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.