• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Hey Travel'dan kültür ve kayak

Hey Travel'dan kültür ve kayak
Hey Travel Trends CEO'su Necati Çalışkan, 2007'yi başarıyla kapattıklarını ve 2008 yılında yeni sürprizler hazırladıklarını söyledi.

Özkan Altıntaş- Türkiye Turizm


İSTANBUL-Hey Travel Trends CEO'su Necati Çalışkan müşterileri memnun etmek için araştırmalarını sürdürdüklerini kültür turlarını kayak keyfi ile birleştirerek yenilik yaptıklarını söyledi. Hey Travel Trends'in yaptığı her yeniliğin beğeni ile karşılandığını ve 2007 yılını başarılı kapatan nadir şirketdlerden biri olduklarını belirterek, "2008 yılı tüm misafirlerimize Hey Travel Trends sürprizleri ile geliyor. Yapılan çalışmaların hepsi bizimle çalışanları güçlendirmek ve Hey Travel Trends ailesi çevresinde bütünleşmeyi sağlamak içindir" dedi. 

 



Hey Travel Trends'in kış turizmi için geliştirdiği turlar şöyle:

 

HEY TRAVEL TRENDS  KÜLTÜR TURLARINI  KAYAK KEYFİ İLE  BİRLEŞTİRDİ..

 

Kültür turlarında yenilikçi atılımlarıyla lider konuma yükselen Hey travel trends Kültür turlarını Kayak keyfi ile birleştirerek yeni bir ürün yarattı. Bu turlara katılan misafirler bir yandan kültürel yöreleri tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda kayak keyfini yaşayacaklar…Hemde çok uygun fiyatlarla..Hey travel’ın sömestir ve  Kış boyunca yapmayı planladığı bu turlara ilginin yüksek olması bekleniyor.Hey travel’ın deneyimli profesyonel kadrosu yeni ürünler üretmeye devam ediyor..

 

ERCİYES’TE KAYAK KEYFİ & KAPADOKYA’DA KÜLTÜR

 

Kayseri,Nevşehir,Ürgüp,Uçhisar,Göreme,Avanos,Paşabağ,Zelve/ 1 saat ücretsiz kayak dersi / İndirimli kayak ekipmanları – 5 gece / 7 gece ve Erciyes/Kayseri konaklama seçenekleriyle 399 ytl.den başlayan fiyatlarla…

 



ILGAZ’DA KAYAK KEYFİ & SAFRANBOLU’DA KÜLTÜR

 

Kastamonu kalesi, Livapaşa konağı, Yörük Köyü, Hıdırlıl Tepesi / 1 saat ücretsiz kayak dersi / İndirimli kayak ekipmanları – 5 gece / 7 gece ve Ilgaz/Kastamonu konaklama seçenekleriyle 419 ytl. den başlayan fiyatlarla..

 

ULUDAĞ’DA KAYAK KEYFİ & BURSA’DA KÜLTÜR

 

Bursa, Cumalıkızık, Etnografya Müzesi, Trilye, Botanik Parkı/ 1 saat ücretsiz kayak dersi / İndirimli kayak ekipmanları – 3 gece / 5 gece/ 7 gece seçenekleriyle ve Bursa Merkez konaklamalı 299 ytl. den başlayan fiyatlarla..

 

KARTALKAYA’DA KAYAK KEYFİ & BOLU’DA KÜLTÜR

 

Bulu, Abant,Göynük,Mudurnu,Akçakoca,Çubuk gölü, tarihi çarşılar / 1 saat ücretsiz kayak dersi / İndirimli kayak ekipmanları – 3 gece / 5 gece/ 7 gece seçenekleriyle ve Bolu Merkez konaklamalı 259 ytl. den başlayan fiyatlarla..



Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.