• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 25 °C

Hem dinlen hem eğlen tatili

Hem dinlen hem eğlen tatili
Etstur, Kurban Bayramı'nı hem dinlenerek hem de eğlenerek geçirmek isteyenlere Kurban Bayramı’nda Türkiye’nin ünlü sanatçılarıyla alternatif sunuyor.

İSTANBUL- Etstur, Kurban Bayramı'nı hem dinlenerek hem de eğlenerek geçirmek isteyenlere Kurban Bayramı"nda Türkiye"nin ünlü sanatçılarıyla alternatif sunuyor. Etstur, bayramını hem dinlenerek hem de eğlenerek geçirmek isteyenlere pek çok alternatif sunuyor;

Etstur"dan Bayramda Yıldız Yağmuru...
Türkiye"de kaliteli tatilin öncüsü Etstur, bayramda hem güzel bir tatil hem de birbirinden güzel sesleri izlemeyi vaat ediyor. Rixos Sungate Otel"de, her gün bir sanatçı sahne alacak. 16 Kasım"da Işın Karaca, 17 Kasım"da İbrahim Tatlıses, 18 Kasım"da Mustafa Ceceli, 19 Kasım"da da Funda Arar program yapacak. Tesis"te bayramda ultra her şey dahil konaklamak kişi başı, gecelik 160 TL."den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.
Rixos Premium Belek"in bayram sürprizleri 16 Kasım"da sahne alacak olan Enbe Orkestrası ve 18 Kasım"da hayranlarıyla buluşacak Sertap Erener… Bayram tatillerini bu güzel tesiste değerlendirecek misafirler, kişi başı gecelik 208 TL."den başlayan fiyatlarla konaklayabilecekler.
Birbirinden ünlü sanatçıları bayramda hayranlarıyla buluşturacak bir başka tesis de Hilton Dalaman Resort & SPA. 16 Kasım"da Ebru Gündeş, 19 Kasım"da da İbrahim Tatlıses, misafirlere keyifli dakikalar yaşatacak. Tesiste, bayram süresince kişi başı gecelik, konaklama 240 TL."den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
Belek"teki Spice Otel"de, 19 Kasım akşamı Serdar Ortaç sahne alacak. Tesiste bayram süresince, kişi başı gecelik konaklama 214 TL"den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek. Afyon"daki Oruçoğlu Termal"de 17 Kasım"da Nadide Sultan, 19 Kasım"da da Sıla program yapacak. Sandıklı Thermal Park Otel"de de 17 Kasım"da Eda&Metin Özülkü, 20 Kasım"da Coşkun Sabah misafirlerle buluşacak.

WorldCard ile Tatil Daha Hesaplı

Tüm bayram programlarında Etstur"da, WorldCard"a peşin fiyatına 12 taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca 30 Ekim"e kadar yapılacak 4, 6, 8, 10 ve 12 taksitli işlemlerde 2 ay ekstre erteleme imkanı bulunuyor.
Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 444 0 387"yi arayabilir, www.etstur.com adresine ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.