• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Halka mesire yeri tahsisine siyaset karıştırıldı

Halka mesire yeri tahsisine siyaset karıştırıldı
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Bakanlık, 54 dönümlük mesire tahsisini Manavgat muhalefetin belediyesi olduğu için iptal etti

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Sorgun’da bir bölümü mesire alanı olarak kullanılan 254 dönümlük alanın Manavgat Belediyesi’ne yapılan tahsisinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından iptal edilmesine tepki gösterdi.

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-039.jpg

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-040.jpg
İKİNCİ OLAY
Başkan Şükrü Sözen'in Boğaz Cafe önünde yaptığı basın toplantısına CHP'li Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar ve Sururi Çorabatır katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasındaki anlaşmazlık 3 bin 500 dönümlük Ulualan dan sonra 254 dönümlük Sorgun'da bulunan mesire alanının tahsisinin iptali ile başka boyut kazandı..

Başkan Şükrü Sözen, mesire alanının da girişi olan Sorgun Boğaz Sahili’nde açıklamasında tahsisin iptalini. kınadı.
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-044.jpg

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-041.jpgmanavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-042.jpgÖNEMLİ KATILIM OLDU
Kınama toplantısına CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetim kurulu, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, CHP eski Milletvekili Tuncay Ercenk, oda başkanları, stk temsilcileri, mahalle muhtarları, basın mensupları ile genç, yaşlı çok sayıda vatandaş katıldı.

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen-043.jpgŞükrü Sözen şunları söyledi: “Ülkedeki bazı olumsuzluklara rağmen kentinize, ülkenize sahip çıkmak için buradasınız. Sizlerle daha keyifli bir ortamda bir arada olmayı isterdik. Ama bu gün bize ait olanlara sahip çıkmak anlamında bir aradayız. Duyarlı sevgi dolu, birbirine sahip çıkan, kentin değerlerine, çocuklarının geleceğine sahip çıkan bir Manavgat halkı olmak ayrı bir şans. Burada olduğunuz için sizlere minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.