• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 21 °C

Göbeklitepe’yi dünyaya tanıtıyor

Göbeklitepe’yi dünyaya tanıtıyor
Cevahir Asuman Yazmacı, “Göbeklitepe Urfa'nın kaderini değiştirecek bir buluştur. Şehrin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için acente kurduk”.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı, Cevahir Konuk Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa turizmine katkı sağlamak amacıyla Göbeklitepe Turizm A Grubu Seyahat Acentesi’ni “Göbeklitepe Urfa'nın kaderini değiştirecek bir buluştur. Şehrin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için kurduk” dedi.
Misafirlerini götürdüğü özel idareye ait konukevinde verilen hizmeti beğenmeyerek, işletmeciliğini alarak Cevahir Konuk Evi Butik Oteli & Restoran işletmeciliğine başlayan Cevahir Asuman Yazmacı turizmde yaptığı girişimlerle örnek oluyor.
Cevahir Asuman Yazmacı, turizm sektöründe uzun yıllar hizmet verdikten sonra edindiği deneyim ve tecrübesiyle Şanlıurfa turizmine katkı sağlamak amacıyla, Vedat Anlağan ve Ömer Ademoğlu ile birlikte 2012 Haziran ayında Göbeklitepe Turizm A Grubu Seyahat Acentesi’ni kurdu.

cevahir-asuman-yazmaci-2.jpg

cevahir-asuman-yazmaci-1.jpg

HEDEFİMİZ ŞANLIURFA’YI HAKETTİĞİ YERE GETİRMEK

İş kadını Cevahir Asuman Yazmacı, "Şanlıurfa turizminin yeni bir ivme kazandığı bir dönemde Şanlıurfalı olarak hepimize düşen bazı görev ve sorumluluklar var. Biz de bu şehrin turizmine daha fazla katkıda bulunmak ve müşteri memnuniyeti odaklı bölgede seyahat danışmanlığı yapacak profesyonel ekibimizle turizm potansiyelinin yüksek olduğu şehrimizin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi adına, acentemizi açtık" dedi.

urfa-gobeklitepe-1.jpg

GÖBEKLİTEPE URFA'NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

Yazmacı, seyahat acentesine Göbeklitepe adıni vermeleri için ise Şanlıurfa'nın önemli tarihi değeri Göbeklitepe'nin tanınmasına da katkısı olacağını belirterek, şunları söyledi: "Göbeklitepe Urfa'nın kaderini değiştirecek bir buluştur. Yeryüzünde yaşayan her insanın bir gün görmeyi arzuladığı bir yer olacaktır. Dünyada tarih ve arkeoloji alanında çok büyük yankı uyandıran bir yerdir. Göbeklitepe'nin öneminin bilincindeyiz

urfa-gobeklitepe-2.jpg

Buamaçla herkesin, seyahat bütçelerine uygun programlar sunuyoruz. Göbeklitepe Turizm'de; 'yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinden otel rezervasyonlarına, transfer hizmetlerinden vizelerini organize etmeye kadar birçok prosedürü yerine getirmeyi hedefliyoruz. Bunların her birini kişiye özel yapmaya ve seyahatlerinin her anlarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Misafirlerimize yeni alternatifler, farklı destinasyonlar sunabiliyoruz. Bir şehrin dışarıya açılan penceresi gibiyiz."

cevahir-asuman-yazmaci-3.jpg

TURİZMİN HER ALANINDA HİZMET VERECEK

Cevahir Asuman Yazmacı, hizmet sektöründe güvenin her zaman ön planda olduğunu belirterek şunları söyledi: "Şirketimiz misafirlerine verdiği hizmette verdiği sözleri tutarak işleri en iyi şekilde sonuçlandırdı. Misafirlerimizin önerilerini dikkate alarak hizmet ağımızı genişleterek misafir memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı misyon edindik. Yurt içi ve yurt dışında binlerce otelle, onlarca havayolu ile çalışıyoruz. Gezi ve turlarımızda seçkin havayolu, otel ve otobüsleri tercih ediyoruz. Özel anlaşmalarla yurt içi ve yurt dışında en uygun fiyatlarla, yüksek kalite anlayışı çerçevesinde, rezervasyon ve turları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca incoming hizmeti veren acente Şanlıurfa'yı ziyarete gelen ziyaretçilere kentin daha geniş bir bölümünü ziyaret etmeleri, kentte kalış sürelerini uzatmaları veya kente tekrar gelmeleri için nedenler sunarak Şanlıurfa turizminin gelişmesinde katkı sağlamayı hedefliyor."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.