İSTANBUL- Dünyanın yeni gözdesi Hindistan"ın tatil bölgesi Goa"nın tanıtımı İstanbul Elite World Otel"de düzenlenen toplantı ile tanıtılıyor. Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk"un sevgilisiyle Goa"da yaptığı tatile kitabında yer vermesinden sonra Türkiye"de de Hindistan"In bu tatil bölgesi moda haline geldi.

5 KİŞİYE GOA TATİLİ VERİLECEK
Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu ile Türk- Hindistan Turizm Konseyi"nin işbirliğinde düzenlenen toplantıya katılanlar arasında yapılacak çekilişte 5 kişiye ulaşım ve konaklama dahil Goa paketi armağan edilecek.

TURİZMCİLER GOA ACENTELERİ İLE BULUŞACAK
Goa tatil bölgesinin tanıtımı 14 Mart pazartesi günü saat 18.00"de Taksim"de Elite World Hotel"de başlayacak. Türk Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak"ın açış konuşmasından sonra Goa Turizm Bölümü Başkanı konuşacak. Daha sonra Hindistan"in İstanbul Başkonsolosu"nun konuşmasından sonra barkovizyon eşliğinde Goa"nın sunumu yapılacak.Daha sonra ise Goa"dan gelen seyahat acenteleri ile toplantıya katılacak Türk acenteler arasında ikili görüşmeler yapılarak işbirlikleri kurulacak. Goa tatil paketi armağanı çekilişinden sonra ise konuklara akşam yemeği ikram edilecek.




































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.