• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 15 °C

GitmekLazım.com’da ‘papel” ile gezin, sosyalleşin, kazanın

GitmekLazım.com’da ‘papel” ile gezin, sosyalleşin, kazanın
Tatil hayallerine sınır koymayan GitmekLazım.com, kullanıcıların puan kazanabileceği ve çeşitli avantajlar sağlayabileceği “Papel” sistemini uyguluyor

İSTANBUL- Sosyal Seyahat Platformu GitmekLazım.com kullanıcılar yeni yerler keşfederken, sosyalleşiyor ve kazanç sağlayan ‘Papel’ sistemiyle seyahate çıkıyor.

Artık gezginler bir sonraki seyahatinin planlarını yaparken yepyeni hikayelerin bir parçası olmak istiyor.

GitmekLazım.com, kullanıcılarına gerek yurt içi gerek yurt dışı “Tüm Turlar Dahil” paket turlar sunarken aynı zamanda benzer bakış açısına sahip gezginlerle birlikte olarak sosyalleşme imkanı sunuyor.

TOPLANAN ‘PAPEL’LER İLE GEZİLERDE İNDİRİM
Tatil hayallerine sınır koymayan GitmekLazım.com, kullanıcıların puan kazanabileceği ve çeşitli avantajlar sağlayabileceği “Papel” sistemini uyguluyor. ‘Papel’ adı verilen puan sistemi ile kullanıcılar topladıkları Papelleri turlarda indirim olarak kullanabiliyor.

gitmeklazim.com.jpg

INSANıN RUHSAL GELIŞIMINE KATKı
GitmekLazım.com ile turizm sektörüne yenilikçi bir fikir getirdiklerini belirten Yönetici Ortağı Serdar Şahin, yeni yerler keşfetmenin ve bu gezilerde yeni insanlarla tanışarak sosyalleşmenin insanın ruhsal gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi. Serdar Şahin “Seyahatin ve tatilin sosyal yönünü güçlendirmeyi hedeflerken bizimle yola çıkan dostlarımıza yurt içinde ve başta Avrupa olmak üzere yurt dışında “Tüm Turlar Dahil” konseptine sahip onlarca tur seçeneği sunuyoruz. Bu sayede kullanıcılarımıza birçok avantaj sağlıyoruz” dedi.

İPTAL OLUNAN TURLARDA GÜVENCE
‘Tüm Turlar Dahil’ konseptiyle seyahatlerde yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçtiklerini söyleyen Serdar Şahin şöyle devam etti:
“Ekstra turların dahil olmadığı turlarda zaman zaman katılım oranından dolayı bu turlar iptal olabilirken, ‘Tüm Turlar Dahil’ turlarda güvenli şekilde ekstra aktiviteler her koşulda gerçekleşiyor. Bu sayede tur planı ve akışı sürdürülebilir hale geliyor.

BÜTÇENİN DIŞINA ÇIKMADAN GEZİ
Sistemin sunduğu bir diğer avantaj ise ‘Tüm Turlar Dahil’ turlarda ödeme, rezervasyon alınırken yapıldığı için kur farkının ödenen ücreti etkilememesi. Tur süresince ödenen ücrette başka faktörler nedeniyle (katılım oranı, yapılan masraflar) herhangi bir değişiklik meydana gelmiyor. Gezginler tatil için ayırdıkları bütçenin dışına çıkmadan, saklı maliyetlerle karşılaşmadan, seyahatleri için planladıkları tüm deneyimlere erişebiliyor”

gitmeklazim.com-001.jpg

PAPEL UYGULAMASıYLA HAYAL TATILLERİ YAPıLıYOR
Türkiye’nin ilk sosyal tatil platformu GitmekLazım.com seyahatin ve tatilin sosyal yönünü güçlendirmeyi hedeflerken gezginlere yurt içinde ve yurt dışında birbirinden farklı tur seçenekleri sunuyor. Platform içinde bulunan araçlar ve Papel uygulamasıyla GitmekLazim.com, gezginlerin hayalini kurduğu tatili gerçekleştirmesine yardımcı oluyor.

Bu haber toplam 8063 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.