• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

GETOB'a bakandan ziyaret sözü

GETOB'a bakandan ziyaret sözü
TÜROFED Olağan Genel Kurulu’na tam kadro olarak katılan GETOB – Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantıyı değerlendirdi.

ANTALYA-  Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği- GETOB, TÜROFED Olağan Genel Kurulu’na tam kadro olarak katıldı.
TÜROFED 2. Olağan Genel Kurul sonucunda GETOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürel Aydın’a TÜROFED Yönetiminde Genel Sekreterlik görevi verildi. Gürel Aydın TÜROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu oluşumunda Muhasip üyelik görevinde bulunmuştu.

 



TÜROFED 2. Olağan Genel Kurulunu GETOB Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Açıkgöz yazılı olarak yaptığı basın duyurusu ile değerlendirdi.

 

19 – 20 Ocak günleri Antalya’da düzenlenen TÜROFED 2. Olağan Genel Kurul Toplantısına GETOB Delegelerimiz ile katıldık. TÜROFED – Türkiye Otelciler Federasyonu Konaklama sektörünün önemli bir yapısıdır. Biz Konaklama sektörünün içinde bulunduğu en önemli sorunu; devlet nezdinde kabul edilen, görüşülen, fikir sorulan ancak resmi yasası olmaması olarak değerlendirerek Kültür ve Turizm Bakanımız ile Antalya’da yaptığımız toplantıda Genel Kurulumuza Başbakanımızın da katılması konusunda ricada bulunduk.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu ricamızı kırmayarak bizleri önemsediğini gösterdi. Başbakanın uçağının Antalya’ya geç gelmesi nedeniyle ilk gün gala yemeği sonrası bizlerle oldu. 20 Ocak’ta ise sabahtan öğlene kadar Genel Kurulda bizlerle olarak Turizmcilerin, yatırımcıların ve özellikle konaklama sektörünün sorunlarını en yetkili ağızlardan dinledi.

 



TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Barut, Genel Kurulda Başbakan, Kültür ve Turizm Bakanı, Turizm ile ilgili bütün üst düzey daire amirlerini ve bürokratları bilgilendirme konuşması yaptğ.

Kültür ve Turizm Bakanı ile Başbakan yaptıkları konuşmalarda; ülkemize gelecek turist sayısı artırılması ve döviz girdisinin yükseltilmesi, turizm çeşitliliğinin verimli hale getirilmesi konusundaki fikirlerini ve bizimle aynı düşüncede olduklarını belirtmişlerdir.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile GETOB adına İlhan Açıkgöz ve Gürel Aydın görüşmede bulunarak bölge turizm sorunları hakkında bilgi verildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a da destinasyon tanıtımının önemi tekrar hatırlatılarak turizmde tanıtım ve çalışmaların yalnızca Antalya ve İstanbul ile kısıtlı kalmaması Dalaman Bölgesi sorunları da anlatıldı ve bölgeye davet edildi.

 

Bakan Günay, bu genel kurul bize çok şey kattı, "En kısa sürede bölgenizi ziyaret edeceğim" sözünü verdi.

 



TÜROFED 2. Olağan Genel Kurul sonucunda GETOB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürel Aydın’a TÜROFED Yönetiminde Genel Sekreterlik görevi verildi. Gürel Aydın TÜROFED – Türkiye Otelciler Federasyonu oluşumunda Muhasip üyelik görevinde bulunmuştu.






Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.