• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Gazella Turizm yeni markası ile gemi turlarına çıkıyor

Gazella Turizm yeni markası ile gemi turlarına çıkıyor
Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile gemi turlarına yeni bir bakış açısı getiriyor, misafirlerine yeni rotalarla yeni keşifler sunuyor

İSTANBUL- Gazella Turizm yeni markası Gazella Cruise ile gemi turlarına yeni bir bakış açısı getiriyor, misafirlerine yeni rotalarla yeni keşifler sunuyor. Gazella Cruise misafirlerini, Antartika'dan, Uzakdoğu'daki destinasyonlara kadar geniş bir coğrafyada gemi turlarının benzersiz keyfini yaşamaya hazırlıyor. Gazella Cruise operasyonu sektörün deneyimli ismi Zafer Alten üstleniyor.

gazella-turizm.jpgDÜNYAYI GEZDİRECEK
1996 yılından bu yana özgün ve konforlu seyahat arayışındaki “İleri Seviye Gezgin”lerle dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, 2022 yılı yapılanması kapsamında Gazella Cruise markasını hayata geçirerek gemi turlarına yepyeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

gazella-turizm-001.jpgİzlanda Fiyortları, Grönland, Karayipler, Alaska, Avustralya Yeni Zelanda, Antartika ve Küba gibi birbirinden farklı ülke ve bölgelerin yanı sıra aralarında Mississippi'nin de bulunduğu, dünyanın en uzun nehirleri de Gazella Cruise gezginlerinin rotasında yer alacak.
gazella-turizm-002.jpg

gazella-turizm-velit-gazel.jpgVELIT GAZEL: TURIZM EKOSISTEMI KURUYORUZ
Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel şunları söyledi “Gazella Turizm olarak 1996 yılından beri kazandığımız tecrübelerle İleri Seviye Gezginlerin, diledikleri turu diledikleri zamanda bulabilecekleri bir turizm ekosistemi kuruyoruz. Gazella Cruise bu ekosistemin önemli bileşenlerinden biri olacak. Gazella Cruise turlarımız ile ‘İleri Seviye Gezginler', alıştıkları Gazella Turizm tarzını artık açık denizlerde ve nehirlerde de yaşayabilecek.”

gazella-turizm-zafer-alten.jpgZAFER ALTEN KİMDİR?
Gazella Cruise operasyonunun başında ise sektörün deneyimli ismi Zafer Alten yer alıyor. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olan Alten, profesyonel kariyerine 1991 yılında yurt içi tatil köylerinde çeşitli departmanların da başlayıp daha sonra Türk Havayolları ve Pegasus Havayolları'nda önemli görevlerde yer aldı. Havayolları kariyerine bir süre Carnival Airlines bünyesinde devam ettikten sonra 1997 yılında Türkiye'ye döndü, Golden Bay Tour da 2001 yılından günümüze dek gemi turu alanında önemli sorumluluklar üstlenen Alten, Türkiye'deki gemi turizminin öncüleri arasında yer alıyor. 2021 yılı itibarıyla Gazella Turizm'e katılan Zafer Alten burada gemi turu operasyonunun yönetimini üstleniyor.

gazella-turizm-003.jpg
GAZELLA TURIZM HAKKıNDA

1996'da kurulan Gazella Turizm, tüm dünyada keyifle gezeceğiniz yerlere yaratıcı, konforlu ve özenle tasarlanmış konsept turlar düzenler; özgün seyahat anlayışı ve yüksek hizmet standardı ile kendinizi özel hissedeceğiniz eşsiz deneyimler sunar. Tam Hizmet Acentesi yaklaşımıyla uçak bileti, vize, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonu gibi tüm seyahat ihtiyaçlarınıza cevap verir. Gazella MICE ise, uzmanlaşmış ekibi ile kongre, özel organizasyon, toplantı ve bayi organizasyonları konusunda hizmet veren yenilikçi, çok yönlü ve uluslararası alanda güvenilirliğini kanıtlamış bir turizm acentesidir.

Bu haber toplam 7891 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.