• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Firuz Bağlıkaya’nın toplantıdan 41 yıllık acenteyi kovma talimatı

Firuz Bağlıkaya’nın toplantıdan 41 yıllık acenteyi kovma talimatı
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya destek verdiği adayın toplantısında 41 yıllık acente Tamgör Turizm’in sahibi Orhan Değirmenci’nin salondan çıkarılması için talimat verdi

İSTANBUL- TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, destek verdiği Türsab Asya BTK Başkan adayı Murat Güleryüz’ün toplantısında 41 yıllık acente ve önceki dönemlerde TÜRSAB yönetimlerinde görev alan Tamgör Turizm’in sahibi Orhan Değirmenci’nin salondan çıkarılması için talimat verdi. Orhan Değirmenci şikayeti üzerine kendisine Firuz Bağlıkaya’nın “Onları ben gönderdim” dediğini belirterek “Vay be başkana bak üyesini salondan attırmak için adam göndermeye başlamış. Eee başkan bunun genel kurulu da var. Orada eteğimizdeki taşları dökeriz. Üyeden oy alana kadar yalvar-yakar seçilince üyeyi hakir gör. Öyle bir dünya yok” diye yazdı.

Orhan Değirmenci whatsapp hesabında olayı şöyle yazdı.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün 26/10 tarihinde yapılacak seçimde aday olan Murat Güleryüz kardeşimizin Asya BTK adaylığı için verdiği kahvaltı vardı. Bizi şirket telefonumuzdan arayarak davet ettiler biz de icabet etti

Kahvaltımızı edip masada konuşmacıları beklerken yanıma Mesut Kanat ve avanesinden bir delikanlı geldi. Eğilip "siz daveltli listesinde yoksunuz sizi kim çağırdı" dedi. Biz de telefon ile davet edildiğimizi ve arayan kişinin ismini verdik. Biz de öyle biri yok diye geçiştirmeye çalıştılar.

Biz ısrarcı olunca baktım Mesut Kanat dahil 4 kişi oldular. Akılları sıra güç gösterisi yapıyorlar. Ben de toplantının TÜRSAB'a ait olduğunu ve üye olduğumdan gelebileceğimi söyledim. Toplantının Murat Güleryüz tarafından düzenlendiğini ısrarla söylediler. Bu arada Mesut Kanat'a sen TÜRSAB'ın maaşlı elemanısın üyeye karşı saygılı olmasını bildirdim. Cevabı; "bugün izin günüm" dedi. :-) İnşallah bundan sonra mesai saatleri içinde kendisini birilerinin peşinde teşrifatçılık yaparken görürüm. Beni dışarı çıkarmak için savunması da sen burayı provake etmeye geldin diye ithamda da bulundu.

Bu işin birinci kısmı idi. Durumu Davut, Çetin, Gürkan, Hamdi dahil çok kişiye anlattım. Hepsi üzüldüklerini bildirdiler. Hatta BTK başkan adayı Murat bile olur mu ağabey otur yerine misafirimizsin deyip sakinleştirmeye çalıştı. Masama giderken başkanı başka bir masada gördüm, davetten gitmemiz için adam gönderildiği söyledim.
Bundan haberiniz var mı dedim. Başkandan bomba cevap: "ONLARI BEN GÖNDERDİM" vay be başkana bak üyesini salondan attırmak için adam göndermeye başlamış. Eee başkan bunun genel kurulu da var. Orada eteğimizdeki taşları dökeriz. Üyeden oy alana kadar yalvar-yakar seçilince üyeyi hakir gör. Öyle bir dünya yok.
Malum tartışmalardan dolayı şekerimiz biraz yükseldi. Bu nedenle bu günlük bu kadar. Devam edeceğim ki herkes kime neden oy vereceğini kendi kendine sorgulasın.

orhan-serap-degirmenci.jpg
orhan1.jpgorhan2.png

Bu haber toplam 7937 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.