• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Evcil hayvanlara tatil barınağı

Evcil hayvanlara tatil barınağı
Kemer belediysi, evcil hayvanlarıyla tatile gelenlere önce haber vermek ve rezervasyon yaptırmak kaydıyla barınak hizmeti veriyor.

ANTALYA- Kemer Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 01.01.2007 tarihinde var olan yasa ve yönetmeliklere uygun olarak hizmete giren, Kemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde hem sahipsiz hayvanlar barındırılıyor hem de bu hayvanlar sahiplendiriliyor. Barınakta her türlü tıbbi imkân hayvanlara uygulanıyor.




Bu hizmetlerin yanı sıra tatile gelen tatilcilerde evcil hayvanlarını daha önce haber vermek ve rezervasyon yaptırmak kaydıyla bu barınağa bırakabiliyorlar. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Barınakta incelemelerde bulunarak çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkan Şeker,“ Kemer bir tatil merkezi. Dünyanın dört bir yanından misafirlerimiz burada tatil yapıyorlar. Zaman zaman evcil hayvanları ile birlikte tatil yapmak da isteyenler ancak bu konuda sıkıntı içine girenler de oluyor. İşte biz de bunu aşmak ve bu sorunu ortadan kaldırmak için Hayvan Barınağımıza tatile gelenlerin evcil hayvanlarını rezervasyonla bakım altına alıyoruz. Tatil için Kemer’i tercih eden misafirlerimiz barınağımızı arayabiliriler. Telefonlarımız 0 242 814 75 44’tür. Ayrıca internet üzerinden web sayfanıza girerek de bizden bilgi alabilirler. Onlar tatil yaparken, can dostlarına en az onlar kadar ilgi göstereceğimizden emin olsunlar. “dedi.Barınak Kemer ve çevresine olduğu kadar, yine Kemer'in çevre il ve ilçelerinden gelen hayvan sahiplerine de kapılarını açıyor. Burada zaman zaman öğrencilere hayvan sevgisi de aşılatmak amacıyla Veteriner hekim Adnan Öney tarafından da dersler de veriliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.