• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ergün Demiray Hilton'dan ayrıldı

Ergün Demiray Hilton'dan ayrıldı
Hilton Kozyatağı Oteli Genel Müdürü Ergün Demiray, görevinden ayrılarak 1 Aralık'ta Alshaya grubunda Türkiye Casual Dining Business Director olduğunu bildirdi.

İSTANBUL- Hilton Kozyatağı Oteli Genel Müdürü Ergün Demiray "Teşekkür" ve “Veda” yazısı ile görevinden ayrıldı. Ergün Demiray, 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle 19 ülkede faaliyet gösteren ve bünyesinde 70 marka bulunduran yaklaşık 40 bin çalışanı olan Alshaya grubunda Türkiye Casual Dining Business Director  olarak göreve başlayacağını bildirdi.
Ergün demiray’ın veda yazısı şöyle:

Değerli iş ortaklarımız, sevgili dostlarım ve takım arkadaşlarım;

1987 yılında  başlamış olduğum otelcilik hayatımda,  yurt içi ve yurt dışında ki yoğun çalışma ve eğitim hayatı sonucunda çeşitli pozisyonlarda ve farklı işletmelerde görev alarak Allah’ımın, ailemin ve dostlarımın da desteğiyle Genel Müdürlük  pozisyonuna ulaştım.

Bu süreçte hep doğruların peşinden giderken emeğe ve emekçiye sahip çıkarak bütün çalışma arkadaşlarıma, yöneticilerime ve işletme sahiplerime destek olup onları bulundukları seviyeden daha yukarılara çıkarma gayreti içinde oldum. Bu şekilde davranmamım meyvelerini zirve olarak tabir ettiğimiz seviyelere gelerek almış oldum.

Hilton Kozyatağı Oteli Genel Müdürü olarak yürütmekte olduğum görevimden, yeni ufuklar ve  kariyer hedeflerim doğrultusunda 01 Aralık 2014 tarihi itibariyle ayrılacağımı ,19 ülkede faaliyet gösteren ve bünyesinde 70 marka bulunduran yaklaşık 40.000 çalışanı olan Alshaya grubunda Türkiye Casual Dining Business Director  olarak göreve başlayacağımı belirtmek isterim. Sizlerle geçirmiş olduğum 27 yıllık çalışma dönemim içinde siz sevgili iş ortaklarımıza, işletme sahiplerime  ve tüm takım arkadaşlarıma destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

 

Şunu özellikle bilmenizi isterim ki,  şahsım olarak Genel Müdür sıfatımdan ziyade otelciliğe getirmek istediğimiz farklı hizmet anlayışı dahilinde mutlu misafir, mutlu çalışan ve mutlu yatırımcı hedefini maksimum seviyeye ulaştırmanın hazı ile bu hareketin bir neferi olmanın gururunu bugüne kadar yüreğimde hissettim. Şu ana kadar birçok şeyi beraber hallettik, bu yolda beraber adımlar attık. Gece ve gündüz demeden zaman zaman ailemizden ve sevdiklerimizden uzak kalarak bir aile ortamı içinde büyük başarılara birlikte imza attık. Otelciliğe tüm emek ve sabrımızla farklı bir boyut, farklı bir anlayış getirdik. Bunların hepsini sizlerin yardım ve destekleri ile başardık.Bundan sonra da aynı şeklide siz değerli arkadaşlarımın bu hizmet mücadelesinin neferleri olarak yolunuza aynı istek ve arzuyla devam etmenizi umuyorum.

1987 yılında tek başıma çıktığım ve bugün büyük bir takım haline gelen  bu kutlu yolda bizi bugünlere eriştirdiği, için Rabbime bir kez daha dua ediyorum, şükrediyorum. Bu seviyelerde bırakabilmenin haklı gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bundan sonraki süreçte farklı yerlerde, farklı zamanlarda görüşebilmek dileğiyle.

Hepinize tekrar teşekkür eder, başarı,sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar  dilerim.

Saygılarımla,

Ergün Demiray

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.