• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

English Pub kadınlara hazır

English Pub kadınlara hazır
İstanbul’un ilk orijinal The English Pub’ı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel paket program hazırladı. Kadınları süprizlerle dolu bir geceye davet etti.

İSTANBUL- İstanbul’un ilk orijinal The English Pub’ı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel paket program hazırladı. Mantarlı enginar dolması, Akdeniz yeşillikleri üzerinde beyaz peynir küpçükleri ile Ege Salatası, ıspanak yatağında somon ızgara sos choron ve yanında arizyen patates, tatlıda mousse au  chocolate ve limitli yerli içkiden oluşan menü kişi başı 59 YTL’dir.

Bu özel ve anlamlı günde, müzik eşliğinde güzel bir gün geçirmek isteyen bayanlara, The English Pub’ın sürpriz hediyeleri de olacak. The English Pub’ın 400 kişi kapasiteli şık mekanında, cıvıl cıvıl bir atmosfer ve kıpır kıpır müzik eşliğinde, saat: 19.00 ile 01.00 arasında, süprizlerle dolu bir geceye davetlisiniz. 8 Mart’ta dostlarınız ve arkadaşlarınız ile katılabileceğiniz, The English’in Pub’taki süprizlerde dolu gece için, BW The President Hotel’in içinde yer alan The English Pub’a  0212 516 69 80 nolu telefondan ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

The English Pub’ta Menü: Mantarlı enginar dolması, Akdeniz yeşillikleri üzerinde beyaz peynir küpçükleri ile Ege Salatası, ıspanak yatağında somon ızgara sos choron ve yanında arizyen patates, tatlıda mousse au  chocolate ve limitli yerli içkiden oluşan menü kişi başı 59 YTL’dir.

 

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon için   0212 516 69 80

 

B.W. The President Hotel,

Tarihi İstanbul'un kalbinde yer alan B.W. The President Hotel, 1989 yılında açıldı. İstanbul'un tarihi eserleri ile iç içe yaşamak isteyenlerin, doğal güzellikleri sevenlerin tercih ettiği bir konaklama merkezidir. Konuklarının rahatı ve memnuniyeti B.W. The President Hotel'in her zaman birinci ilkesi olmuştur. 1989 yılında İngilizler tarafından dizay ve dekore edilen BW The President Hotel’in içinde yer alan The English Pub’taki; fıçılardan minderlere, tavanlardan sarkan sepetlerden orijinal İngiliz telefon kulübesine, dikiş makinesi ayaklarından at arabasına kadar her şey İngiltere’den getirildi.

The English Pub, yıl boyunca, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel kutlamalara sürpriz hediyeler veriyor. Her gün 12.00 ile 02.00 arasında dostlarınız ile unutamayacağınız anıları yaşayacağınız The English Pub’a bekliyoruz.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.