• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emirates'den Harbour Hotel

Emirates'den Harbour Hotel
Dubai merkezli havayolu şirketi olan Emirates, şehir merkezli ilk oteli ile konuklarına eşsiz bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor.

DUBAI- Dubai merkezli havayolu şirketi olan Emirates, şehir merkezli ilk oteli ile konuklarına eşsiz bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Emirates Hotels ve Resort’un şehir merkezli ilk oteli 1 Kasım’da açıldı. 59 katlı lüks Harbour Hotel & Residence, Dubai merkezli şirketin tarihinde kilometre taşı oluyor. Otel; tek kişilik 261 suit, iki ve üç oda konfigürasyonunda odalar ve Dubai’nin 256 metre ile en yüksek on binasından biri olarak şehrin muhteşem siluetini izleme olanağı sunuyor.

 



Harbour Hotel & Residence, Gulf ve Palm adaları ve bunun yanında Marina’yı da içine alan nefes kesici bir manzaraya sahip. Otelden yapılacak kısa bir yürüyüşle Dubai Media City ve Internet City gibi Dubai’nin ana ticari merkezlerine ulaşabilir, yat limanı ve yol üzerinde bulunan cafeler, mağazalar ve restoranlarda ufak bir mola verebilirsiniz. Ayrıca otelden dünyaca ünlü Jumeirah kumsalına kolayca ulaşabiliyor.

 

Harbour Hotel & Residence; taze ve yeni yaklaşımların hakim olduğu restoran konseptlerini konuklarının beğenisini sunuyor. Cadde üzerinde bulunan Akdeniz stilinde ve organik gıdalardan oluşan mönüsüyle Azur ve çatı katında yer alan avangart The Observatory ile farklı damak tatlarına hitap ediyor.

 



Emirates Hotels ve Resort’un lüks Timeless spa’sı otelde bir katın neredeyse tamamını kaplıyor. Spa’da; otelin Babor, Sodashi dünyaca ünlü spa uzmanları ile geliştirdiği eşsiz güzellik ürünleri, hurma ve çeşitli tütsüler ile rahatlama masajları, güzellik bakım odalarında konuklarına hizmet veriyor. Spa katının özelliklerinden bir diğeri ise kişiye özel sauna, jakuzi ve açık yüzme havuzu ile rahatlama bölümünün yer aldığı spor salonu.

 

Harbour Hotel ve Residence, Emirates Hotels ve Resorts’un bir parçasıdır. Havayolunun turizm bölümü bol ödüllü lüks doğal hayatı koruma merkezleri, spa ve ful servis sağlayan apartlardan oluşuyor. Portföyündeki diğer oteller, dünyaca tanınan Emirates Al Maha Desert Resort&Spa, yapımına bu aylarda başlanan Avustralya’da yer alan Emirates Wolgan Valley Resort&Spa, 2008’de açılacak olan Emirates Green Lakes Serviced Apartments ve şu an yapım aşamasında olan ve 2010’da açılması planlanan Emirates Park Towers Hotel&Residence.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.