• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Emin Çakmak'tan, dünyada değişim

Emin Çakmak'tan, dünyada değişim
Dünya Sağlık Turizmi Konseyi- GHTC’de 54 ülkeyi sağlık turizminde tek çatı altında toplayan THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Dünya Başkanlığı Ürdün’e devretti

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAİ / BAE-
Dünya Sağlık Turizm Konseyi- GHTC Başkanlığı'nı 3 yıldanberi sürdürerek birlik ve beraberlikte dünyaya öncülük yaparak 54 ülkeyi sağlık turizminde tek çatı altında toplayan Emin Çakmak, "değişimde her zaman fayda var" diyerek Dünya Başkanlığ'ını Ürdün’e devretti. Türsab Başkan Adayı ve THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak 57 ülkenin ve Yönetim Kurulu'nun kararıyla kurucu Onursal Başkan oldu.

ghtc-devir2.20151009191121.jpg

ghtc-emin-12.jpg

Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak Dubai’de yapılan Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Genel Kurulu’nda üye ülkelere “Dünyanın yeni fikirlere ve kaliteye hedeflenmesi için her branşta değişime ihtiyacı var. Bu nedenle GHTC’de görevi Ürdün Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr.Fawzi Al-Hammouri’ye sizlerin oylarıyla devretmek istiyorum” dedi.

ghtc-devir1.jpg

ghtc-dunya-yonetimi.jpg

Yapılan oylamada Emin Çakmak’ın önerisi oybirliği ile Kabul edilerek Dünya Sağlık Turizm Konseyi- GHTC’nin yeni başkanı Dr.Fawzi Al-Hammouri oldu. Emin Çakmak’ın ise genel kurul tarafından Kurucu Onursal Başkan olarak kalması Kabul edildi. Ayrıca GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan’da görevini Yunanistan delegesi Constantine Constantinides’e bıraktı.

ghtc-kibris.jpg

ghtc-kibris-2.jpg

Genel Kurul’da Kıbrıs Rum Kesimi, Botswana ve Romanya GHTC’nin yeni üyeleri oldu. GHTC'nin üye ülke sayısı 57'ye çıktı.

ghtc-halil.jpg

Adana Medline Hastanesi’nden Prof.Dr. Halil Koçum GHTC Danışma Kurulu ve Etik-Sttandartlar Komitesi üyesi oldu.

ghtc-emin-2.jpg

ghtc-emin-43.jpg

EMİN ÇAKMAK, TÜRSAB ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRÜYORUM

Dubai’de 7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenen düzenlenen International Medical Travel Conference and Exhibition – IMTEC fuarına katılan Dünya Sağlık Turizm Konseyi- GHTC üyesi ülkeler, fuar sonrası genel kurula katıldılar. 3 yıldanberi GHTC Başkanlığını yürüten THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği – TÜRSAB Başkan Adayı olarak çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Bu nedenle görevi GHTC üyesi ülkelerden birine devretmenin zamanının geldiğini söyledi.

ghtc-emin1.jpg

EMİN ÇAKMAK, DÜNYANIN SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK
Genel kurul öncesi yapılan çalışmalar ile yeni başkan olarak Ürdün Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr.Fawzi Al-Hammouri başkan adayı olarak belirlendi. Genel kurula katılan 34 üye ülkenin oylarıyla Al-Hammouri başkan olarak seçildi.

ghtc-baskan.jpg

AL-HAMMOURİ:  EMİN ÇAKMAK SAĞLIK TURİZMİNDE DÜNYAYI BULUŞTURDU
GHTC'nin yeni başkanı Al-Hammouri, Emin Çakmak’ın dünya sağlık turizmi için önemli çalışmalar yaptığını ve 54 ülkeyi bir araya getirerek dayanışma içinde çalışmalarını sağlamak gibi önemli bir görevi başardığını belirtti. Emin Çakmak’ın çalışmalarına yeni fikirlerle yenilikler getirmeyi amaçladıklarını belirten Al-Hammouri “Dünya Sağlık Turizm Konseyi-GHTC her ülkenin dünyaya sağlık sunmak üzere birlikte hareket ettiği bir kuruluştur. Bizler önce insanlık diyerek yola çıktık ve tüm ülkelerin sağlık kuruluyşları ile insanlığa hizmet ediyoruz” dedi.

ghtc-emin-15.jpg

ghtc-gk2.jpg

GELECEK GENEL KURUL ANKARA’DA

GHTC Genel Kurulu’nun gelecek yıl Ankara’da yapılması oya sunuldu. Yunanistan, Ürdün ve Dubai yapılmasına destek oldu.
Genel Kurul’a katılan delegeler tarafından ileride yapılması gereken öneriler değerlendirildi. Buna göre hedef kitlenin daha seçkin, ülke bazında ciddi alıcılardan oluşması ile kongrelere katılmasının sağlanması hedeflendi.
Yıllık büyük kongrelerin sırasıyla üye ülkelerde düzenlenmesi önerildi.
medical turizm hakkında ortak eğitim platform oluşturulması benimsendi.
Kongrelere katılımı artırmak, hedef kitleyi güçlendirmek ve tanıtım amacıyla ücretsiz halka açık olarak düzenlenmesi istendi.

ghtc-gk3.20151009191406.jpg

ghtc-gk55.jpg

ghtc-gk1.jpg

ghtc-emin-gk25.20151009191537.jpg

ghtc-emin-21.jpg

ghtc-dubai-layla.jpg

ghtc-gk87.20151009191700.jpg

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.