• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emin Çakmak'tan 5 bin ziyaret

Emin Çakmak'tan 5 bin ziyaret
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Aydın, Nazilli ve Denizli’de “Türsab Hepimizin” ekibinden Fatih Günay ile birlikte acente ziyaretleri yaptı

DİDİM, AYDIN, DENİZLİ- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak 81 ilden temsilci acentelerle oluşturduğumuz “Türsab Hepimizin” ekibiyle Türkiye'yi "köy köy" gezerek en ücra köşedekiler olmak üzere 5 bini aşkın acente yöneticisinin elini sıkıp, yanaklarından öperek, onlara bereket sembolü olan çam fidanı armağan ettik” dedi.

emin-denizli-nazilli.20151019204740.jpg

emin-didim.jpg
.
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, beraberinde Saba Turizm'in sahibi Mustafa Bayram olduğu halde Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile bölenin turizm sorunlarını görüştü

Emin Çakmak, Didim, Aydın, Nazilli ve Denizli’de “Türsab Hepimizin” ekibinden Muğla merkezli Kartaca Turizm’in Başkanı Fatih Günay ile birlikte acente ziyaretleri yaptı. Bölgede kaçak turların sayısının giderek arttığı ve son dönemlerde ise kaçak tur yapan acentelere valiliklerin “Seçim öncesi dokunmayın” talimatıyla denetimlerin yasaklandığı belirtildi.

emin-fatih1.jpg

emin-didim-3.jpg

emin-didim-.jpg

emin-didim-6.jpg

HEDEFIMIZ TÜRSAB’ı YENIDEN INŞA ETMEK

Ziyaretlerde ortak görüş bildiren acenteler Emin Çakmak’ın çalışmalarını izlediklerini belirterek “Kırıp dökmeden, incitmeden sadece sorunlara yönelen ve sektörü birlik beraberliğe davet eden çalışmalarını takdirle izliyoruz. Böylesine büyük bir camianın eksiklerinin olmaması mümkün değil. Hayırlısı neyse o olsun diyoruz” dediler.
Emin Çakmak, “Bizim sorunumuz kişilerle değil, Türsab’ın kötü yönetilmesiyle ilgilidir. Türsab’ın acentelerin menfaatlerini gözeten, onların önünün açan bir yapıya kavuşturarak Türsab’ı yeniden inşa etmeyi hedefliyoruz. Türsab hepimizin ekibiyle göreve geldiğimiz zaman acenteleri yalnız kalmaktan kurtaracağız” dedi.

emin-denizli-.jpg

EMİN ÇAKMAK: TÜRSAB İÇİN İKİ ADAY DEĞİL ÜÇ ADAY VAR

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, “Biz demokratik bir seçim hedefliyoruz. Türsab başkanlığı için iki aday var demiyoruz. Üç aday var diyoruz. Acentelerin kongreye katılmasını ve özgürce demokratik hakkını kullanarak sorunlarını çözeceğine inandığı adayı seçmesini istiyoruz. Bizim hedefimiz sadece Türk turizminin güçlü kuruluşu Türsab’ın iyi bir yönetime kavmasıdır. İyi yönetilen bir Türsab’ın acentelerin hak ve menfaatlerini koruyacağına inanıyoruz. Bu nedenle 3 yıl boyunca Türkiye’nin en ücra köşesine giderek acenteleri ziyaret ettik. Şimdiye kadar 5 bini aşkın acente yöneticisinin elini sıkıp, yanaklarından öperek, onlara bereket sembolü olan çam fidanı armağan ettik. Biz en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm acenteleri yakından tanıyor ve onların dertlerini biliyoruz. Türsab hepimizin ekibiyle çözüm için geliyoruz”

emin-denizli-2.jpg

DENIZLI VE PAMUKKALE REHBERLİK SORUNU SULUNUYOR

Denizli ve Pamukkale bölgesinin Asya pazarında yeterince tanıtılmadığını belirten acenteler bölgeye önemli sayıda Çinli turistin geldiğini belirterek “Çin pazarına yeterince önem verilmiyor ve reklamı yapılmıyor” şeklinde konuştular.

Bölgede rehber sıkıntısı yaşandığını ve rehber ücretlerinden yakınan acenteler “Türsab’ın bu soruna çözüm üretmesini istedik. Türsab’ın rehberlerle mahkemelik olduğunu öğrendik” dediler.
Bir acente, Japon bir gruba rehberlik yapan kişinin verdikleri para ile Japonya’ya bilet aldığını ve çalıştıkları acenteye teklif verdiğini belirterek “Böyle durumlar yaşıyoruz. Bu sektor adamı sonunda katil bile yapar” dedi.

emin-denizli-3.jpg

DENİZLİ VE PAMUKKALE'YE YATIRIM YAPILMIYOR

Bölgeyi Antalya ve Kapadokya’nın sattığını bölgeyi pazarlayacak bir ofisin bulunmadığını anlatan acenteler. Pamukkale’ye gelen turistten günde 2 milyon lira giriyor. Bu gelirden pay alan Türsab bölgeye hiçbir yatırım yapmıyor. Bizleri kaderimizle başbaşa bırakıyor” dediler.
İnternetin bu kadar yaygın olduğu bir dönemde haksız rekabeti engellemek için havayollarıyla başa çıkmak için ise hiçbir hareket yapmadığını anlattılar  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.