• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Emin Çakmak: Yasa yeniden yazılacak

Emin Çakmak: Yasa yeniden yazılacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Turizmin geri bıraktıran 1618 Sayılı Kanu’nunu hep birlikte yeni baştan yazacağız”" dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Atatürk’ün kurduğu Moda Deniz Kulübü’nde Asya BYK üyesi acentelerle buluşmasında “Bugünün şartlarna uymayan ve turizmin geri kalmasına neden olan 1618 Sayılı Kanu’nun hep birlikte yeni baştan yazacağız” dedi. Emin Çakmak konuşmasına başlarken, Türsab’ı bugünlere getiren başkanlara teşekkür ederken kaybettiklerimize rahmet diledikten sonra “Türsab’ı daha iyi yerlere taşırken, üyelerinin hak ve menfaatlerini koruyan bir biriik hedefliyoruz” dedi.

emin-moda13.jpg

Emin Çakmak, en önemli konunun bugünkü şartlara hizmet etmeyen, üyesini cezalandıran, önünü açmayan ve haksız rekabeti koruyan kanunun kangren haline geldiğini söyledi.

erkan-erdem-moda.jpg
Türsab Hepimizin ekibinden Er-Tur Turizm'in sahibi Erkan Erdem açış konuşması yaparak konuklara koşgeldiniz dedi.Erkan Erdem, Türsab'ı o güne kadar bir şirket olarak düündüğünü, ancakiçine girince görevlerini tam yapmayan bir sivil toplum kuruluş olduğunu öğrenince şaşırdığını belirterek "Hep birlikte Türsab'ı asli görevine döndüreceğiz' dedi.

emen-moda2.jpg

TÜRSAB HEPİMİZİN EKİBİ YER ALDI
Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen toplantıya Türsab Asya BYK Üyesi 100’ü aşkın üye katıldı. Türsab Hepimizin ekibinden Er-Tur Turizm’in sahibi Erkan Erdem , Vip Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu, İspa Turizm’in sahibi Hilmi Karaduman, Engin Havacılık sahibi Mehmet Gem, Trabzon Şolt Turizm sahibi Fatma Şolt yer aldı.

thmoda1a.jpg

emin-moda3.jpg

BİZ SADECE BAŞKANLIK DEĞİL YENİ BAŞKANLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Emin Çakmak, dünyada başarılı olan sivil toplum örgütlerinin kendi içinden yeni liderler yetiştiren sivil toplum örgütleri olduğunu belirterek “Biz başkan olmak için değil yeni başkanlar yetiştirerek Türsab’ı sizin hayallerinizi süsleyen güçlü bir sivil toplum örgütü haline getirmek istiyoruz. Bizi iki dönem göreve gelerek Türsab’da başarılı gençler yetiştirerek, bu kutsal kurumun geleceğini genç, dinamık ve emin ellere bırakacağız”şeklinde konuştu.

thmoda87.jpg

th-moda5.jpg

thmoda8.jpg

thmoda21.jpg

thmoda34.jpg

emin-moda15.jpg

emin-moda5.jpg

TÜRSAB’TA 18-20 SENE OTURMAYA NİYETİMİZ YOK
Emin Çakmak, Türsab’ta dünyadaki sivil toplum kuruluşlarının yönetim tarsi ve anlayışına uygun olarak değişiklikler yapacaklarını belirterek “Göreve geldikten sonra öyle 18-20 sene oturmaya niyetimiz yok. En fazla iki dönem içinde bayrağı dünya görüşü olan ve yeni vizyona sahip gençlere emanet ederek, değişim gerektiren yeni yönetim şeklini yerleştirmek istiyoruz.
Öncelikle dünyadaki sivil topmum örgütlerinin yönetim tarcı ve anlayışına uygun değiklikler yapmamızslazıl göreve gelen 18-20 sene orada oturmamalı kurumsal yapı ve en fazla iki dönemlik yapı ve içinden yeng başkanlarını çıkaran ve bayrağı onlara emanet ederek giden bir yönetim anlayışı yerleştirmek istiyoruz. 

th-moda1.jpg

th-moda2.jpg

th-moda3.jpg

eminmoda12.jpg

thmoda55.jpg

thmoda65.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.