• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Emin Çakmak: Türsab’ta acentelere dijital çözüm

Emin Çakmak: Türsab’ta acentelere dijital çözüm
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak:Türsab Hepimizin ekibi yönetime geldiğinde dijital Türsab ile acentelerin gelirleri uç kat artacak, BYK’ların ızdırabı bitecek.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
SİNOP-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Sinop Okyanus restoran’da acentelerle yaptığı ‘Ortak Akıl’ toplantısında dijital Türsab projesini anlatarak “Türsab Hepimizin ekibi yönetime geldiğinde dijital Türsab ile acentelerin gelirleri uç kat artacak, BYK’ların ızdırabı bitecek. Acenteler cep telefonu veya bilgisayarlarından tek ‘tık’la tüm işlerini halledeceker” dedi.

emin-sinop.jpg

tursab-baskan-adayi.jpgTÜRSAB’TE TEKNOLOJİK DEVRİM YAPACAĞIZ
Emin Çakmak, tursabhepimizin.org sitesinde dijital Türsab’ın hayata geçme şeklini video ile anlattıkların belirterek “Bizim Türsab’a getirmek istediğimiz teknolojik devrim bugüne ait değildir. Geçen genel kurulda da projelerimizin içinde yer alıyordu ve kürsüye çıkarak anlatmıştık. Ama bazı arkadaşlar bu projeyi kıskandıkları için hayal olarak görüyorlar” dedi.

emin-sinop-001.jpgORTAÇAĞ’DA DEĞİLİZ
Emin Çakmak, bir zamanlar internet üzerinden rezervasyona karşı çıkanların şimdi online ortama teslim oldukarını hatırladarak “Ortaçağ’da Galile dünyanın yuvarlak olduğunu söylediğinde cahil ve bağnaz kişiler tarafından öldürülmüştü. Artık çağımız Galile devri değil… Dünya teknolojide uçarken, Türkiye e-devlet haline gelirken Türsab’ın dijital olmasına karşı çıkan zihniyet Ortaçağ anlayışından farklı değildir. Dünya insanlarını buluşturan, kültür alışverişini sağlayan turizm yeniliğe açık olmalıdır. Bu şekilde düşünen arkadaşların trizmci olduğu tartışılmalıdır” dedi.

emin-sinop-003.jpgOYLARINIZI DİKKATLİ KULLANIN
Acentelerin kongreye katılmalarını ve mutlaka oylarını kullanmalarının demokrasinin ve ortak yaşamanın bir gereği olduğunu hatırlatan  Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak” Eğer sandığa sahip çıkmazsak sonra başımıza geleceklerden şikayetçi olamayız. Öncelikle bugüne kadar yapılanları, yapılmayanları ve yapılmak istenenleri iyi incelemeliyiz. Bizler için en iyi olacak yolu seçerek mesleğimizin geleceğini tayin etmeliyiz. Şimdi sorumluluk sandığa gelerek oyunu sağduyulu bir şekilde kullanacak acentelerdedir. Bu nedenle oyunuza sahip çıkın ve size en iyi hizmet edecek, yıllardır kangren haline gelen sorunları çözecek olanlara oy verin Eğer bizim ortaya koyduğumuz projeleri veya daha iyilerini hayata geçirecek birileri varsa hep birlikte yanında olalım. Her zaman tekrar ediyoruz Biz geçen kongreden bu yana boş durmadık. Acenteler ve turizmin diğer paydaşlarının pazar payını büyüterek önemli projelere imza attık. Bu nedenle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz” dedi.

Bu haber toplam 3108 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.