• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 32 °C

Emin Çakmak: Türsab’ı kurtaracağız

Emin Çakmak: Türsab’ı kurtaracağız
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Uçak bileti satışında internet ve acente farkını ortadan kaldırıp haksız rekabeti önleyeceğiz.

ÖZKAN ALTıNTAŞ-TÜRKIYE TURIZM
İSTANBUL- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Wyndham Grand İstanbul Europe Oteli’nde “Türsab Hepimizin” ekibinde yer alan Türsab yönetim kurulu adayları ile birlikte bölgenin seyahat acenteleri ile buluşmasında “Uçak bileti satışında haksız rekabeti önleyeceğiz” dedi.

emin-gunesli-4.jpg

Emin Çakmak, Türsab'ın kendi menfaatlerine kullanan ellerden kurtarılarak, acentelerin menfaatine çalışan ehil ellere teslim edileceğini belirterek "İnternetten uçak bilet satışında acente ile internet arasındaki farkı kaldırarak, acentelerin “hırsız” “dolandırıcı” konumuna düşmelerini engelleyeceklerini belirterek “Havayolları ile yaptığımız ön görüşmelerde bunun için yetkililerden söz aldık. Ayrıca acentelerin hizmet bedellerini acentelerin lehine olarak düzelteceğiz. Bunu sağlamak için uzman bir kadro ile geliyoruz” şeklinde konuştu.

emin-gunesli-.jpg

ACENTELER İTİBARINA KAVUŞACAK

Emin Çakmak, öncelikli olarak yıllardır kangren haline gelen acentelerin ellerinden ekmeklerini çalan, kaçak acentecilik faaliyetlerine son vereceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bunu sağlamak için sınır kapıları, limanlarda ve müzelerde görevlendireceğimiz deneyimli kişilerle denetim yapacağız. Türkiye’de seyahat acenteleri dünyadaki benzerleri gibi hakettikleri seviyeye ve itibara kavuşacaktır. Turizmci olmak ve seyahat acentesi sahibi olmak bizim dönemimizde ayrıcalıklı olacaktır. Bunu sağlamak için ortaya koyduğumuz 154 projede önemli maddeler buluuyor. Tursabhepimizin.org sitesine girerek acentelerin geleceğini tayin edecek olan projelerimizi izleyin.”

emin-gunesli-5.jpg

YILDA 50, HAFTADA BİR YURTDIŞI ETKİNLİK YAPTIK
Emin Çakmak, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Uluştırma Bakanlığı ve THY ile işbirliği içinde 10 yılda dünyanın farklı ülkelerinde 500 e yakın tanıtım yaptıklarını belirterek “Yılda 50 civarında etkinlik gerçekleştirdik. Bu da her hafta başka bir ülkede etkinlik demektir. Bugüne kadar başardığımız işlerdeki başarımızı yönetime geldikten sonra seyahat acentelerinin menfaatine kullanacağız” dedi.

emin-gunesli3.jpg

EMİN ÇAKMAK: ENKAZ OLAN YAPIYI DEVRALACAĞIZ
Emin Çakmak, Türsab’ı yönetmek için gereken deneyim ve uzman ekibe sahip olduklarını belirterek “Burasını bizden başkaları yönetemez” diyenler 18 yıldanberi Türsab’ı yönettiklerini sanıyorlar. Aslında Türsab’ı değil kendilerini yönetiyorlardı ve 18 yılın hesabını üyelere hiçbir zaman vermediler. Bu nedenle bizler 18 yıllık enkaz haline gelen bir yapıyı yeniden ayağa kaldırmak için görevi devralacağız” dedi.

cem-lale.jpg

Wyndham Grand İstanbul Europe Oteli Genel Müdürü Cem Lale

emin-gunesli-2.jpg

Wyndham Grand İstanbul Europe Oteli Satış Müdürü Pelin Erbil ve ekibi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.