• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Emin Çakmak: Türsab Kahramanmaraş’ı unutmuş

Emin Çakmak: Türsab Kahramanmaraş’ı unutmuş
Türsab Hepimizin başkanı Emin Çakmak, 4’cü kez geldiği Kahramanmaraş’a Türsab’ın mevcut yönetiminin 18 yılda bir kez gelmesine şaşırdı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
KAHRAMANMARAŞ-
Türsab Hepimizin ekibiyle Türkiye’yi dolaşarak acentelerle “Ortak Akıl’ buluşmaları yapan Emin Çakmak, 4’cü kez geldiği Kahramanmaraş’a Türsab’ın mevcut yönetiminin 18 yılda bir kez gelmesi karşısında “Türsab, Türkiye’nin turizmi için çok değerli hazinelere sahip olan ‘kahraman’ kenti Maraş’ı unutmuş”dedi.

emen-maras.jpgUYUYAN DEV MARAŞ’A EMIN ÇAKMAK EL ATMALı
Toplantıya katılan acenteler turizmde yalnız bırakldıklarını belirterek “ Türsab’tan beklentilerimiz gerçekleşmiyor. Çaresiz turizme susamış uyuyan dev Kahramanmaraş’ı yalnızlıkan kurtarmak için Turizm Platformu kurduk” şeklinde konuştular.

emen-maras-001.jpgEMİN ÇAKMAK’IN BAŞARILARINI İZLİYORUZ
Emin Çakmak, “Maraş Kültür Evi’ olarak kullanılan 1900’lü yıllardan kalan Kocabaş Konağı’nda acentelerle kahvaltıda buluştu. Acenteler Maraş’ın 12 ay turizm yapma imkanına sahip olduğunu belirterek Emin Çakmak’ın bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdıında yaptığı başarılı etkinlikleri izlediklerini belirterek yönetime gelerek Kahramanmaraş için projeler geliştirmesini istediler.


emen-maras-002.jpgİSTİKBAL TURİZMDEDİR
Emin Çakmak, sadece Kahramanmaraş için değil 81 ilin turizmde gelişmesi için projeler hazırladıklarını belirterek “Büyük önder Atatürk ‘İstikbal göklerdedir’ diyerek Türk havacılığının önünü açmıştır. Bizde onn izinden giderek ‘İstikbal turizmdedir’ diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyük önderin o günlerde söylediği her söz çalışmalarmıza ışık tutuyor. Sadece bizim mi, Amerikalı uzay araştırmacıları bile kendilerini bu sözleriyle yönlendiren büyük önderi anmak için Anıt Kabir’ı ziyaret ederek ona minnetlerini gösteriyorlar. İnşallah bizde 10 Ocak’ta Türsab Hepimizin ekibiyle Anıt Kabir’i ziyaret ederek büyük önder Atatürk’e olan saygımızı göstereceğiz” dedi.

httpwww.turkiyeturizm.comemin-cakmak-tursab-kahramanmarasi-unutmus-54825h.htm-001.jpghttpwww.turkiyeturizm.comemin-cakmak-tursab-kahramanmarasi-unutmus-54825h.htm-002.jpgDEİK’TE KAZANDIĞIM TECRÜBEYİ TURİZME TAŞIMAK İSTEDİM
Emin Çakmak, 22 yaşında gencecik bir delikanlı iken rahmetli Turgut Özal’ın kurduğu Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu-DEİK’te görev aldığını ve 89 iş konseyi kurulmasında fiilen görev aldığını belirterek şunları anlattı: ‘Türkiye’nin önmli iş adamları ile masaya oturarak onlardan feyz alma fırsatı buldum. Rahmi Koç, Şarık Tara gibi isimlerin arasında en genç üye oldum. Bu insanlarla birikte olmak bana çok şey kazandırdı. Kısa bir dönem  bu kazandıkarını acenteler için Türsab’ta paylaşmak için komitelerde görev yaptım. Ancak tek adamlık sultası nedeniyle ancak 18 ay dayanabildim ve ayrıldım. Sonra kendi başıma Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTC başta olmak üzere Afrika, Ortadoğu, Uzakdoğu, Rusya, Kafkasya’ya yönelik tuizm konseyleri kurdum ve hala turizm için çalışmalaımı sürdürüyorum. En büyük üzüntüm Türsab’ın hala ehil ellerde olmayışıdır. Türsab’ı turizmi seven, insanları seven, paylaşmayı bilen başarılı kişiler ile acentelerin gücüyle bu bataktan çıkaracağımıza inanıyorum.”

Bu haber toplam 3478 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.