• BIST 10918.51
  • Altın 5760.558
  • Dolar 42.512
  • Euro 49.5525
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -1 °C
  • Antalya 12 °C

Emin Çakmak: TÜRSAB başkanı, veda toplantıları yapıyor

Emin Çakmak: TÜRSAB başkanı, veda toplantıları yapıyor
Turizm Geliştirme Ajansı TGA adayı Emin Çakmak, mevcut TÜRSAB başkanın adaylığını açıklamadığını ve “veda toplantıları” yaptığını söyledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ_ TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Turizm Geliştirme Ajansı TGA adayı Emin Çakmak, mevcut TÜRSAB başkanın adaylığını açıklamadığını ve “veda toplantıları” yaptığını söyledi.
Birleşik TÜRSAB adayı Aylin Özsavaş'ın Boğaziçi'nde teknede seyahat acenteleri ile Cumhuriyet Bayramı buluşmasına katılan Emin Çakmak, TÜRSAB başkanı Firuz Bağlıkaya’nın daha önce Türsab TV’de yaptığı açaklamayı hatırlattı.
emin-cakmak-093.jpg

Emin Çakmak, Bağlıkaya'nın Ağustos ayına kadar kararını açıklayacağı şeklindeki sözünü hatırlatarak şunları söyledi: “TÜRSAB başkanına adaylığını açıklamadığı ve veda toplantıları yaptığı için teşekkür ediyoruz. Artık görevini tamamladı. Sözünde durdu. Ekim ayına geldik. Ağustos geçti ve adaylık açıklaması yapmadı. Zaten iki dönem demişti. Pandemi nedeniyle uzatma yapmıştı. Artık aday değil ve veda toplantıları yapıyor. Zaten geçmiş dönemler dahil 25 yıldır TÜRSAB’ta. Bırakma zamanı çoktan geldi de geçti bile. Geriye dönüp vaatlerinden hangisini yaptığını ve TÜRSAB ve seyahat acenteleri için neyi iyi yaptığını sorgulaması lazım. Artık yakamızdan düşmeleri lazım. TÜRSAB’ın itibarı, seyahat acenteleri ve Türk turizminin itibarıdır. Biz özü sözü bir olan bir başkan istiyoruz. TÜRSAB’ın itibarını geri istiyoruz.”

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.