• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emin Çakmak: Gerçek Türsab gelecek

Emin Çakmak: Gerçek Türsab gelecek
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak,Türsab yetkilerin aşılarak yönetildiği bir kuruluş olarak asli görevinden uzaklaşmıştır.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ISTANBUL-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Taksim Martı Otel’de  200’ü aşkın acente ile yaptığı toplantıda “Göreve iki dönem geleceğiz ve yönetimin içinden dinamik, vizyonu geniş,  bir çok dil bilen, genç yıldız liderler yaratarak görevi onlara bırakacağız. Ortaya koyduğumuz 154 projemiz daha gelişecek ve Türsab’ta devamlılık esasını yerleştirerek gelecekte acentelere en iyi şekilde hizmet edecek Türsab yaratacağız. Seçimlerden tek hükümet çıkması turizm için olumlu bir sonuçtur. Turizm huzur ve istikrarortamı bekler. 2015'te baybettiğimiz 5 milyar doları telafi ederek 2016'da 45 milyar dolar gelire ulaşmayı bekliyoruz” dedi.

th-yonetim.jpg

Türsab Hepimiz yönetimi kendini tanıttı

marti-grp3.jpg

marti-grup1.jpg

emin-marti4.jpg

eminmarti6.jpg

eminmarti31.jpg

TÜRSAB BİZLERİN DEĞİL, BİRİLERİNİN HİZMETİNDEDİR

Emin Çakmak Türsab’ın asli görevi dışına çıkarak yaptığı işlerle ticari bir kuruluş haline geldiğini belirterek. “Türsab şu an bazı arkadaşların yetkilerini aşarak yönettiği bir kuruluş olarak asli görevinden uzaklaşmış ve tamamen ticaret yapar hale gelmiştir” şeklinde konuştu.
Emin Çakmak, göreve geldiğimizde veya şimdi bizi acımasızca eleştirebilirsiniz. Bu demokrasinin temel unsurlarından biridir. Eleştirinin kaliteli hizmet getireceğinin bilincindeyiz. Bizim hedefimizde sizlerin katılacağı ortak akılla Türsab’ı yönetmek bulunuyor. Türsab’ın bizi temsil etmeyen ve hizmet etmeyen yapısını değiştireceğiz.”

ceylan-marti1.jpg

ACENTELERE ÇİFT HANELİ KOMİSYON UYGULAMASI BAŞLATIYORUZ
Türsab Hepimizin ekibiyle Türsab yönetimine talip olan Vip Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu “Vip Turizm ile 'Dünyayı Keşfetmek' projesini hazırladık. Bu yıl sonuna kadar acente komisyonlarını çift haneli rakamlara çıkarıyoruz. Hedefimiz biz kazanırken acentelerinde kazanmasıdır” dedi
Ceylan Pirinçcioğlu, turizmci bir anne ve babanın oğlu olarak turizmin içinde doğduğunu belirterek şunları anlattı:“Annem İnci Pirinçcioğlu ile babam Fethi Pirinçcioğlu turizmi 1950 yılında Amerika’da başlattılar. Babam Türkiye Büyükelçiliği’nde Turizm Müşaviri ve gazeteci idi. O tarihlerde babam anneme ‘Bak bize Amerikalılardan Türkiye hakkında bilgi almak için yığınla mektup geliyor. Bunlara cevap verelim ve bunları alıp Türkiye’ye götürelim” diyerek Türkiye’ye turist göndermeye başladılar.
Türkiye’ye döndüklerinde ise Radoyoevi’nin içine Turizm Enformasyon Bürosu kurdular. Annem de Türkiye’nin 001 numaralı ilk turizm rehberi olarak görev aldı. O tarihlerde annem Halide Edip Adıvar’ın asistanı olarak ta çalışıyordu. Böylece rehberlik hizmetini profesyonel hale getirdi. 1968 yılında Vip Turizm’I kurdular. 48 yıldanberi değişik konularda tur operatörü olarak çalışıyoruz.”

hasan-marti1.jpg

HASAN ERDEM: BIZ SIZLER IÇIN ADAY OLDUK
Türsab Hepimizin ekibinde Türsab yönetimine aday olan, daha once Türsab Güney Marmara BYK Başkanlığı yapan Bursa Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem söz alarak “Bu kadar yıldır Türsab’ın acentelerin pazarını büyütmek gibi bir hedefi olmalıydı. Ancak Türsab hedefinden şaşarak başka şeylerle uğraşıyor. Bir takım kişiler Türsab’a çöreklenmişler. Menfaatimiz olmayan işlerle uğraşarak, mezarımızdan taş bile çaldılar. Amacı dışında çalışan Türsab yüzünden dünyanın haksız rekabetine maruz kaldık. Türkiye’de Türsab aracılııyla baskı grubu oluşturamadık.

hasanmarti3.jpg

TÜRSAB BİZİ DEĞİL, BAZI KİŞİLERİ KORUYOR
Artık uyanmak zamanı geldi. Bizden başkası Türsab’ı yönetemez diyorlar. Sizler merhamet ve insaf sahibisiniz. Tüm arkadaşlarımızın haklarını koruyacak durumdasınız. Türsab kişileri koruyor. Ancak üyelerin menfaatlerini korumuyor. Biz buna dur diyeceğiz. Şimdi bozacı ile şıracı oyunuyla karşı karşıyayız. Artık Türsab camiası uyanmıştır. Artık acentelerin aldanma dönemi bitti. Sizlere hizmet eden, ortak aklı kullanan, şeffaf ve demokratik bir Türsab olacağız. 

emin-marti21.jpg

eminmartikatilim.jpg

eminmarti13.jpg

eminmarti12.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.