• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Emin Çakmak: Gençlerle yeni bir Türsab doğacak

Emin Çakmak: Gençlerle yeni bir Türsab doğacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Tecrübeli acentelerin bilgi birikimi, genç acentelerin dinamizmi ve yenilikçi bakışlarıyla muhteşem bir Türsab yaratacağız.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
HOPA -
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Hopa Fener Restoran’da acentelerle “Ortak Akıl” buluşmasında “Türk turizminin farklı anlayış ve vizyona ihtiyacı var. Özellikle hızla gelişen Karadeniz bölgesinin sorunlarını tecrübeli acentelerin bilgi birikimi, genç acentelerin dinamizmi ve yenilikçi bakışlarıyla çözeceğiz. Tecrübe ve gençlik Türsab Hepimizin'de birleşecek. E-Türsab projemizin yanında olacak genç acente yöneticileri tüm sorunların üstesinden gelmemizde en büyük gücümüz olacaktır. Bu anlayışı hep birlikte Türkiye’nin tüm bölgelerine yaygınlaştırarak Türk turizmini zirveye taşıyacağız” dedi.

emin-hopa--001.jpg

emin-hopa-.jpgYENİ TÜRSAB YARATMAYI HEDEFLEDİK
Türsab başkanlığına seçildikten sonra oluşturacağı gençlik kurullarında geleceğin yöneticilerini hazırlayacağını belirten Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Bizler eskiden olduğu gibi bu koltuklara yapışıp kalmayacağız. Yanımıza alacağımız gençlerle birlikte yol alarak, onların yenilikçi fikirlerini uygulayacağız ve zamanı geldiğinde bu koltukları onlara bırakacağız. Biz köklü değişim derken Türsab’ın yüzünün değişmesini, yeni isimler, yeni yöneticilerle yeni bir Türsab yaratmayı planlıyoruz.

emin-hopa--003.jpgDENENMİŞ İSİMLER ARTIK KENARA ÇEKİLMELİDİR
Türsab Hepimizin ekibi işlerinde başarılı yeni kişilerden oluşuyor. Onların yanına katacağımız yeni gençlerle Türsab Türk turizminin yeni bir gücü olarak yeniden doğacaktır. Artık Türsab’ta tecrübe yeni ve genç yöneticilere aktarılacaktır. Türsab’ın hantal yapısını değiştirmek için denenmiş isimlerin kenara çekilmesi ve yeni kişilerin önünü açması gerekiyor. Bunu kongreye katılarak oylarını doğru şekilre kullanan acenteler başaracaktır. Bir futbol takımının bile yeni oyuncularının yetiştirildiği altyapısı vardır. Türsab’ın ise altyapısı yoktur. Koltuğa oturanlar hiç kalkmamayı hedefliyor. Biz bu anlayışı değiştirmeye geliyoruz”dedi.

emin-hopa--005.jpg

emin-hopa--004.jpgTUR PROGRAMLARINA CEZA KALEMİ EKLEDİK
Hopa acenteleri son yılların en gözde turizm merkezi haline gelen Karadeniz bölgesinin bir o kadar korsan turlar yapanların cenneti olduğunu belirterek şunları anlattılar: “Araçlarımızın önündeki Türsab plakası bizlere zarar veriyor. Türsab plakası gören polis ve rehberler bizi çeviriyor. Ama korsan tur yapan araçları çeviren yok. Türsab’ın bizleri yalnız bırakması sonucu yerel yönetimler bize korsan acente muamelesi yapıyor. Türsab acentesi her yerde sıkıntı çekiyor. Gürcistan kapısı açıldı. Batum’a turlar düzenliyoruz. Ama cezadan kurtulamıyoruz. Kapıdan geçen araçlarımız ceza yemeden geri dönmüyor. Biz de çaresiz tur programlarımızı araç kirası, personel gideri ve ceza giderini ekler olduk. Büyük sıkıntılar içinde turizm yapmaya çalışıyoruz”

 

Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.