• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emin Çakmak: Bodrum tanıtılacak

Emin Çakmak: Bodrum tanıtılacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Bodrum’u 12 ay yaşanan bir destinasyon haline getirmek için çalışmalar yapacağız.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Bodrum’u 12 ay yaşanan bir destinasyon olarak tanıtarak seyahat acenteleri başta olmak üzere turizmin 12 ay yaşaması için çalışacaklarını söyledi. Mavi Tur’larda dünyanın en güzel bölgesi olduğunu ve Mavi Tur’un doğduğu yerin Bodrum olduğunu belirten Emin Çakmak “Türsab yönetimine geldiğimizde Bodrum’u Akdeniz ve Ege’nin Mavi Tur cenneti ve turizm yıldızı yapacağız” dedi.

min-bodrum-byk.20151023123612.jpg
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ile Yönetim Kurulu Adayı Fatih Günay, Bodrum Türsab BYK'ya nezaket ziyareti yaptılar

BODRUM TÜRSAB BYK’YI ZİYARET
Bodrum Türsab BYK Başkanı Sevinç Gökbel ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti yaptı. Emin Çakmak ve Türsab Yönetim Kurulu Adayı Kartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay, ile Başkan Gökbel bir süre bölge sorunları üzerine sohbet ettiler. Emin Çakmak, geçen dönem BYK’ları ziyaretlerinin engellendiğini belirterek “Bu dönemde daha demokratik bir ortam gördük. Türsab Hepimizin’dir. Değerli BYK yöneticileride bizim temsilcilerimzdir. Bu nedenle her bölgede BYK ziyaretlerimizi yapıyoruz ve bize gösterdikleri yakınlık için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

fatih-gunay.20151023123633.jpg
Türsab Yönetim Kurulu Adayı Kartaca Turizm'in sahibi Fatih Günay yönetime geldiklerinde Bodrum bölgesinin sorunları için acentelerle işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi

tayfun-akdeniz.jpg
Bodrum'da Whisky Turizm'in sahibi ve Türsab yönetimi adaylarından Tayfun Akdeni, Bodrum'un sorunlarını çözmek üzere yola çıktıklarını belirterek "Türkiye'nin gözbebeği Bodrum için ne kadar çalışsak azdır" dedi.

emin-bodrum31.jpg

ACENTELER PROJELERİMİZİ GELİŞTİRİYOR
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, beraberinde Türsab Hepimizin ekibinden Kartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay ve Whisky Turizm’in sahibi Tayfun Akdeniz daha sonra ise Bodrum Wow Otel’de seyahat acenteleri ile buluştu.

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, tüm Trakya’da seyahat acentelerini ziyaret ettikten sonra Ege Bölgesi’ndeki acentelere uğradıklarını ve toplantılar yaptıklarını,bazılarını ise ofislerinde ziyaret ettiklerini belirterek “Türsab üyesi acentelerin tüm sorunlarını yerinde tespit ettik. Acentelerden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içinde sorunları çözeceğiz. Şimdilik 154 proje ile yola çıktık. Ancak acentelerin katkılarıyla proje listemiz giderek artıyor. Biz üç ayda çıkıp sektörü tanıyoruz diye proje üretmedik. Geçen dönem bir yıl boyunda seyahat acentelerini kapı kapı gezerek 80 proje ortaya koyduk. Aradan geçen süre içinde ise projelerimiz 154’e ulaştı.”

emin-bodrum1.jpg

YÖNETİMİ İÇİMİZDEN YETİŞECEK YENİ LİDERLERE BIRAKACAĞIZ
Projeleri hayata geçirmek için önümüzde iki dönemlik süre bulunduğunu ve iki dönem görev yapmak üzere Türsab Başkanlığına talip olduğunu belirten Emin Çakmak, “Seyahat acenteleri içinde çok başarılı ve yeni fikirler üreten değerli insanlar bulunuyor. Gelişmiş ülkelerin başarısı buradadır. Daima kendi içinden yetişen liderlere görevi devrediyorlar. Biz bıraktıktan sonra içimizden yetişen yeni liderler Türsab yönetiminde yer alarak seyahat acentelerinin hak ve menfaatlerini korumak üzere hizmet yarışını sürdüreceklerdir” dedi.

emin-bodrum99.jpg

TÜRSAB’TA GÖREV YAPMAK FEDAKARLIK İSTİYOR
Türsab yönetiminde görev almanın fedakarlık olduğunu anlatan Emin Çakmak, “Türsab’ta görev yapmak için talip olmak bir bayrak yarışıdır. Bayrağı kim alırsa değerli kurumumuzu en iyi yere taşımak için mücadele verecektir” diyerek şöyle devam etti:
“Türsab yönetimine aday olarak çalışmalarıyla kendilerini ispat eden yeni liderlerin önü bizim yönetimimizde açık olacaktır. Bizler iki dönemde ortaya koyduğumuz projeleri gerçekleştermek için çalışacağız. İki dönem sonra görev alacak yeni yönetimler projelerin devamını ve kendi ürettikleri yeni projeleri hayata geçireceklerdir. Türsab gelişmiş ülkelerde olduğu gibi değişimle üyelerine daha kaliteli bir hizmet zinciri kuracaktır.
Türsab’ın daima yeni fikirlere, yeni düşüncelere ve yeni liderlere ihtiyacı vardır. Biz zamanı gelince yerimizi genç, dinamik ve içimizden yetişen yeni liderlere bırakacağız. Bu davranış Türsab’ı dünyaya açacak ve çağdaş görünümünü temsil eden bir görünüm oluşturacaktır.”

emin-bodrum-54.jpg

EMIN ÇAKMAK: MAVİ TURLAR’A STANDART GETİRİLMELİ
Ege Bölgesi’nin en büyük sorunlarından birinin Mavi Turlar’ın standarta kavuşturulması olduğunu belirten Emin Çakmak “Türsab yönetimine geldiğimizde Mavi Tur yapan kuruluşlarla işbirliği kuracağız. Seyahat acentelerinin Mavi Tur’daki yerini belirleyeceğiz ve en önemlisi dünyanın en güzel bölgesi olan dantel gibi kıyılara sahip olan Ege’de mavi tur yapan teknelerin görevlilerini birer ev sahibi gibi olmaları şeklinde eğitim programlarına alacağız” dedi.

emin-bodrum76.jpg

BODRUM’U DÜNYA PAZARINA TAŞIYACAĞIZ
Bodrum’un dünyanın gözdesi bir turizm merkezi olduğunu ve Akdeniz ve Ege’nin giderek parlayan yıldızı olduğunu anlatan Emin Çakmak “Bodrum için hükümet ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde dünya pazarında hakettiği değerde tanıtılacaktır. Bodrum’da görev yapan seyahat acentelerinin pazar payını artırmak için yurtiçi ve yurtdışında yapılan fuarlar ve etkinliklerde Türsab önderliğinde, bölge acentelerinin katılımıyla önemli bir destinasyon olarak tanıtım yapılacaktır. Bodrum’un 12 ay yaşanacak bir yer olduğunu belirterek, seyahat acenteleri ve turizm tesislerinin 12 ay yaşamasını sağlayacağız.”

TURİZMİN TÜM PAYDAŞLARI İLE TEK ÇATI, TEK KANUN’DA İŞBİRLİĞİ
Türk turizminin paydaşları olan seyahat acenteleri, oteller, rehberler ve taşıma şirketlerinin işbirliği içinde ülkemizin gelirine katkıda bulunmaları gerektiğini belirten Emin Çakmak “TÜROFED, TUREB ve turizm taşımacıları ile Türsab işbirliğinde tek çatı tek kanun hedefimizi belirledik.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.