• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Elite World Temmuz'da açılıyor

Elite World Temmuz'da açılıyor
Talimhane’nin en büyük kongre oteli, Elite World Hotel açılıyor. Taksim Talimhane’de inşa edilmekte olan Elite World Hotel, Temmuz ayında hizmete girecek.

İSTANBUL- Talimhane’nin en büyük kongre oteli, Elite World Hotel açılıyor. Taksim Talimhane’de inşa edilmekte olan Elite World Hotel, Temmuz ayında hizmete girecek.  Elit Turizm Yatırım AŞ, 24 Mart 2000 tarihinde kuruldu. Turizm sektöründe faaliyet gösteren grubun, ilk oteli Elite Hotel 10 Mayıs 2002 yılında Talimhane’de açıldı.

 



Yapımına Elit Turizm Yatırım AŞ. tarafından 15 ay önce başlanan ve 18 bin metrekare inşaat alanı bulunan otel, arsa hariç yaklaşık 30 milyon dolara mal olacak. İleri otel teknolojisi ile konforunun tüm ayrıntılarını birleştiren otelin; 1 kral dairesi, 3 corner suit, 7 si geçişli,  2 engelli ve  232 deluxe  olmak üzere toplam 245 odası bulunacak. Grubun ikinci oteli olacak Elite World Hotel, Elit Turizm Yatırım A.Ş tarafından işletilecek.




Aynı zamanda iş toplantıları, kongreler ve sosyal organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan  Elite World Hotel’in, toplam kapasitesi 1200 kişi olan ve bir tanesi gün ışığı alan 9 ayrı toplantı salonu bulunacak. Altyapısı, teknolojisi, konforu, hizmet kalitesi ve 1200 kişilik toplantı kapasitesiyle, Talimhane’nin en büyük kongre oteli Elite World Hotel, kongrelerin ve toplantıların tercihi olacak.   

Konuklar, bar ve restoranlarda klasik Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin örneklerinin yanı sıra, dünya mutfaklarından farklı tatların ve lezzetlerin buluştuğu uluslararası bir çeşitliliği tadabilecek.    

Toplam 1000 metrekare alana yayılmış sağlık kulübünde ise kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, buhar odası, sauna, şok duşlar,  masaj  odaları, modern  aletlerden oluşan fitness center ve Vitamin Bar yer alacak. Elite World Hotel ile İstanbul kongreler vadisine, 5 yıldızlı otellerin niteliklerine sahip bir otel daha gelecek. 

 



İş dünyasını tercihi olacak

 

İstanbul’un son yıllarda uluslararası kongre ve zirvelere başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptığını kaydeden Elite World Hotel Genel Müdürü Ünsal Şınık, “Temmuz ayında açarak Türk turizmine kazandıracağımız otelimiz; her yıl daha fazla kongre ve iş toplantılarına ev sahipliği yapan İstanbul’un, bu anlamda gittikçe sıkışan kongre vadisi üst sınıf oda ve salon ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacaktır. Tesisimizde kullanılan teknik techizatın son teknoloji olması, özellikle iş dünyasının oteli tercih etmesinde önemli bir faktör olacaktır. Ayrıca, kentsel dönüşüm projesiyle yeniden hayat bulan Talimhane’nin kongre oteli olmamız, Talimhane’ye de önemli bir prestij kazandıracaktır. Zira, İstanbul geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türk turizminin yüzünü güldürmeye devam ederek, Mart ayından itibaren birçok uluslararası toplantı ve kongreye ev sahipliği yapacaktır. Geçtiğimiz yıl 6.5 milyon turisti ağırladığımız kentimizde, bu yıl 8 milyon, 2010 yılında ise 10 milyon turisti misafir etmeyi hedefliyoruz ” dedi. 

 



Elite World Hotel 

Tüm otelde geniş bant internet

Odalarda interaktif TV

Tüm Oda banyolarında jakuzi ve ayrıca ayrı duş

Business center

Dışarıya da açık olan Pastane – Gurme Shop    



Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.