• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dünya parlamenterleri ter dökecek

Dünya parlamenterleri ter dökecek
BMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen “Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası” 7-8 Şubat tarihlerinde Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde Antalya Belek’te gerçekleşiyor.

ANTALYA- TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen “Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası” 7-8 Şubat tarihlerinde Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde Antalya Belek’te gerçekleşiyor.
Türkiye’nin ilk ve çok kapsamlı spor kompleksi, Avrupa’nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena; Türkiye, Polonya, Macaristan ve Gürcistan’dan parlamenterlerin katılacağı “Parlamentolar Arası Futbol Turnuvasına” ev sahipliği yapıyor. Genel Koordinatörlüğünü Mehmet Halkalı’nın üstlendiği turnuvaya Türkiye, Polonya, Macaristan ve Gürcistan’dan Meclis takımları katılıyor.
7 Şubat Cumartesi saat 10.00’da başlayacak Turnuva, 8 Şubat Pazar günü yapılacak final maçı ile sona erecek. Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisi olan ve ilkleri barındıran Gloria Sports Arena’da düzenlenecek olan turnuvada Macaristan Meclisi Başkanı Dr. Kövér László Csaba de ilk kez forma giyecek.
TRT Spor’dan canlı yayınlanacak olan karşılaşmaları Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı yorumlayacak. Turnuvaya katılacak TBMM takımı şu isimlerden oluşuyor: Adem Tatlı, Fahrettin Poyraz, Harun Tüfekçi, Bayram Özçelik, Osman Aşkın Bak, Osman Ören, Mehmet Geldi, İsmail Kaşdemir, Osman Boyraz, Cengiz Yavilioğlu, Ahmet Salih Dal, Şuay ALPAY, Mevlüt Akgün, Fatih Şahin ve Fehmi Küpçü.

TÜRKIYE’NIN SPOR ARENASı: GLORIA SPORTS ARENA
Dünya’da benzeri olmayan “all-in one” (hepsi bir arada) konseptiyle Antalya Belek’te 105.000 metrekarelik doğa harikası bir alan üzerine kurulan Gloria Sports Arena, 6.200 metrekarelik kapalı alandan oluşan tesislerde; atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dans ve halter sporları için salonlar; açık alanında ise bir adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporları sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet sunuyor. Tesisin bünyesinde 1600 seyirci kapasiteli stadyum ve atletler için e ğitim alanı bulunuyor.
Yüksek teknik standartlarla donatılan Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor. 100 odalı oteli ve 50’den fazla branşta spor yapma imkanıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunan Gloria Sports Arena, spora gönül vermiş tüm amatör sporcular için hizmet veriyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.