• BIST 10215.14
  • Altın 4278.546
  • Dolar 39.8423
  • Euro 46.9582
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 29 °C

Dream Hill Hotel hizmete girdi

Dream Hill Hotel hizmete girdi
İstanbul Anadolu yakasınının mücevher gibi oteli Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel'in Genel Müdürü Tuncay Marlalı "Oteli özenle hazırladık"dedi
ÖZKAN ALTINTAŞ TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- İstanbul Anadolu yakasınının mücevher gibi oteli Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel hizmete girdi. Oktaylar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel"in sahibi Azmi Oktay, önümüzdeki yıllarda İstanbul"un Anadolu yakasında bir çok otel yapacaklarını söyledi.  Dream Hill Business Deluxe Hotel"in adına layık olması için hiçbirşeyden kaçınmadıklarını belirten Azmi Oktay, “Mücevher gibi oldu. Gelip görenlerin hayran kalacakları bir otel hazırladık” dedi.



DREAM HILL'DE DENEYİMLİ GENEL MÜDÜR:MARLALI

Türk turizminin deneyimli isimlerinden Tuncay Marlalı, otele gruplar almaya aşladıklarını ve turizm sektörünün önemli isimlerini transfer ettiklerini belirterek, soft opening için hazırlandıklarını bildirdi.
İstanbul Anadolu yakasında yeni yapılan 4 yıldızlı 136 odalı ve 5 toplantı salonu bulunan Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel"in genel müdürlüğünü yapıyor. Daha önce Toprak Grubu"nun Sarıkamış"taki Toprak Hotel"inde genel müdür olarak görev yapan Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel Genel Müdürü Tuncay Marlalı, otelin Anadolu yakasının iş dünyasına hizmet için özenle hazırlandığını  söyledi.
Tuncay Marlalı oteli iş dünyasının isteklerine uygun olarak düzenlendiğini belirterek “Sadelik ve ihtiyaç öncelikli hazırlanıyor. Göz yormayan bir ortamda iş dünyasını usta aşçıların hazırladığı uluslararası ve Türk mutfağının lezzetleri ile buluşturacağız. İçecekte seçici olarak dünyanın ünlü içkilerini mönümüzde bulunduracağız” dedi.



10 ADET TOPLANTI SALONU BULUNUYOR

Maltepe Dream Hill Business Deluxe Hotel"i iş oteli olarak hazırladıklarını belirten Tuncay marlalı, 10 kişiden 600 kişiye kadar hizmet verebelicekleri 10 adet toplantı salonu bulunduğunu bildirdi. Ayrıca otelde standart 132, suite 2, junior 2 olmak üzere 136 oda bulunuyor. Otelde 220 m2"lik 200-240 kişi kapasiteli, 2 adet 70 m2"lik 70-60 kişi kapasiteli, bir adet 90 m2 40-90 kişilik, bir adet 60 m2"lik 30-70 kişilik salon yer alıyor.
Ayrıca 400-600 kişi kapasiteli çatı katı ile bistro, bar bulunuyor.

YEMEK SALONLARI VE BİSTRO
Otelde kahvaltı ve alakart için 120-200 kişi kapasiteli restoran yer alıyor.
Spa imkanları, sauna, fitness, spor salonu, kapali küçük havuz ve geniş otoparkı bulunan otel E-5 ile sahilyolu arasında, Sabiha Gökçen havalimanı"na ise 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelin çatısında bulunan salonu Marmara ve Adalar manzaralı olarak konuklara hizmet verecek.
Pastel renklerin seçildiği, ahşabın sıcaklığının kullanıldığı otelde kablosuz internet, TV, telefon gibi tenki imkanlar yer alıyor.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.