• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Divan, Bağdat'ta otel açıyor

Divan, Bağdat'ta otel açıyor
Yurtiçi ve yurtdışındaki büyüyen Divan Grubu, Erbil’den sonra 46 milyon dolara 150 odalı 5 yıldızlı yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor.

BAĞDAT- Yurtiçi ve yurtdışındaki büyüyen Divan Grubu, Erbil’den sonra yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. 2018 yılı ilk çeyreğinde bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 46 milyon dolar olması öngörülen otel ile birlikte, Bağdat’a Divan konforunun ve hizmet kalitesinin getirilmesi amaçlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor.
Divan Bağdat Oteli’nin imza törenine katılanlar şöyle: Ayça Kırker- İş Geliştirme Müdürü-Divan Grubu, Özgür Şahin- İnsan Kaynakları Direktörü-Divan Grubu, Mete Kılıçlı- Board Member Al Sadeq Group, Dr.Faik Öztunç-Divan Grubu Mali işler ve iş geliştirmeden sorumlu genel müdür yardımcısı, Sadeq Ahmed Raheem – Yatırımcı, Marcos Bekhit- Divan Grubu CEO, Dr. Ahmed Sadeq Raheem – Yatırımcı, Zeynep Galiba-Divan Grubu Tedarik Zinciri ve satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı, Muwafak Al Juboory - Proje Mimarı, Selin Karaosmanoğlu –Divan Grubu Pazarlama ve İletişim Müdürü, Noyan Bengisu-  Divan Grubu Teknik İşler Müdürü, Buğra Ersan Tüzgen- Divan Grubu İş geliştirme uzmanı

divan-erbil.jpg
Divan Grubu, Irak'ta ilk oteli olan Erbil Divan Oteli'nin görkemli bir katılımla hizmete açmıştı

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu, Bağdat’ta hayata geçireceği otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor. Yatırımını, Al Sadeq Grubu’na ait Usul Al-Yaman Real Estate Investment LLC Şirketi’nin üstlendiği otelin işletmesini 15 yıllığına Divan Grubu üstleniyor.

divan-erbil2.jpg

2018 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması öngörülen Divan Bağdat’ın, 150 odalı bir iş oteli olması hedefleniyor. Toplam 46 milyon dolara mal olması planlanan beş yıldızlı otel, Bağdat Yeşil Bölge’ye 1,8 km mesafedeki Al Hurria Meydanı - Karada Kharidge Caddesi’nde konumlanıyor. Divan Bağdat ayrıca, Bağdat Üniversitesi’ne 1,2 km. ve Bağdat Uluslararası Havalimanı’na 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.