• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman'dan Suriye'de 3 otel

Dedeman'dan Suriye'de 3 otel
Dedeman Holding Ortadoğu'da büyüme hedefine İran'dan sonra Suriye’de Halep, Şam, Lazkiye Dedeman otelleriyle ulaşıyor
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Türkiye"de ki oteller zincirine yurtdışında Azerbaycan ve İran"daki yeni otel projeleri ile hız veren, Bulgaristan'a giren Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş., Ortadoğu hedefine Suriye"nin Halep, Şam ve Lazkiye şehirlerinde 3 otel daha ekleyerek kavuşuyor.
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman “2009 yılı sonunda otel sayısını 20"den 28"e çıkarmayı hedefliyoruz. Dünyanın dev otel zincirleri arasında yer almak en büyük hedefimiz. Ortadoğu hedefimizi Suriye'de Halep, Şam, Lazkiye Dedeman otelleri ile büyütüyoruz” dedi.

DEDEMAN HEDEFLERİ YAKALIYOR
Dedeman Turizm yatırımları A.Ş. Türkiye"nin en yaygın otel zinciri olarak 16 yurtiçinde, 4 yurtdışında olmak üzere toplam 20 otel zincirine sahıp bulunuyor.
Toplam 3946 oda ve 8161 yatak ile hizmet veren Dedeman otelleri 2008 yılı sonu itibarıyla yüzde 46"lık artışla oda sayısını 4400"e yatak sayısını ise yüzde 44"lük artışla 9067"ye çıkarıyor.

Dedeman misafirperverliğiyle uluslararası standartlarda hizmet veren oteller zincirine İran, Azerbaycan ve Türkiye"de toplam 8 yeni halka daha ekleneceğini duyurdu. Dedeman Shiraz İran, Dedeman Bakü, Dedeman Bostancı İstanbul, Dedeman Gebze, Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center, Dedeman Cavlak Thermal & Spa, Dedeman Çeşme ve Dedeman Zonguldak ile birlikte, 2009 yılı sonuna kadar Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş."nin otel sayısının 28"e ulaşırken oda sayısı 5.589, yatak sayısı ise 11.451 oluyor.

DEDEMAN AVRUPA BİRLİĞİ"NDE YER ALDI
Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş. 2008 yılı içinde, Bulgaristan"da Dedeman Princess Sofia ve Dedeman Trimontium Princess Plovdiv otelleri ile, İstanbul"da Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA"yı Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş., Dedeman Princess Sofia ve Dedeman Trimontium Princess Plovdiv otelleri ile Avrupa Birliği"ne adım attı Ağırlıklı olarak işletme anlaşmaları, isim hakkı anlaşmaları (franchise), kiralama veya yatırım ortaklıkları yoluyla gerçekleştirdiği büyümeyi, yurt dışında yeni yatırımlarla Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde sürdürüyor.

DEDEMAN HOTELS&RESORT INTERNATIONAL
Otelcilik alanında 40 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya Hotel & Convention Center, Cappadocia Hotel & Convention Center, Palandöken, Club Bodrum, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Erciyes, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya Convention Hotel & Center, Şanlıurfa, Antakya ve Şile otelleri ile devam etti. Halen yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye"nin en yaygın oteller zinciri. 3000'in üzerinde oda ve yaklaşık 7000 yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimi ile misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunan Dedeman, 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefliyor. Dedeman, bu alandaki büyümesini, işletme anlaşmaları (management), isim hakkı verilmesi (franchise), kiralama veya yatırım ortaklıkları yoluyla gerçekleştirmeyi öngörüyor.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.