İSTANBUL- İlkbaharı kuşkonmazlı günlerle karşılayan Dedeman İstanbul, 1-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kuşkonmaz Festivali"nde birbirinden lezzetli salatalar, yemekler ve tatlıları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Bu tarihlerde Dedeman İstanbul"da ayrıcalıklı servis eşliğinde yemek yiyenler, Şef Adnan Öztürk"ün özel olarak hazırladığı kuşkonmazlı havyar sos ile birlikte sunulan kalkan balığı veya yine kuşkonmaz ve asparagus erik sos ile servis edilen süt danasından oluşan mönüyü tatma fırsatı yakalayacaklar.
Bilindiği gibi yetiştirilmesi zor sebzeler arasında yer alan kuşkonmaz, iyi bir böbrek çalıştırıcısıdır. Aynı zamanda da sinirleri yatıştırır ve iştah açar. Ancak ıspanak ve enginarla bağdaşmadığı için aynı öğünde yenilmemelidir. Besleyici değeri yüksek olmayan kuşkonmazın 100 gramı 20 kalori içerir. Düşük kalorili olduğu için şişmanlatmaz. A ve C vitaminleri bakımından çok zengindir.
Dedeman İstanbul, kuşkonmazın, usta bir şefin ellerinde şekillenen benzersiz lezzetlerini tatmak isteyen herkesi "Kuşkonmaz Festivali"ne bekliyor.
Rezervasyon için: (0212) 337 45 00



































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.