• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman'da 25. yıla özel fiyat

Dedeman'da 25. yıla özel fiyat
İstanbul’un en gözde otelleri arasındaki yerini başarıyla koruyan Dedeman İstanbul, 25’inci gümüş yılını özel fiyatlarla misafirlerini ağırlayarak kutluyor

İSTANBUL-Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde bulunan ve 1982’den bugüne İstanbul’un en gözde otelleri arasındaki yerini başarıyla koruyan Dedeman İstanbul, 14 Aralık 2007, Cuma günü 25. yılını kutluyor. Dedeman İstanbul, bu anlamlı yıldönümünde misafirlerini 25. yıla özel fiyatlarla ağırlıyor. Bu tarihte, Dedeman İstanbul’un huzur ve konforunu yaşamak isteyenler için konaklama bedeli, tek ya da iki kişilik oda, açık büfe kahvaltı, KDV  dahil sadece 125 YTL olacak.

 

Hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile İstanbul’un seçkin otellerinden olan Dedeman İstanbul, özellikle iş dünyasının tercih ettiği bir otel olma özelliğini 25 yıldır sürdürüyor ve iş dünyasını yenilenen yüzü ile modern altyapıya sahip toplantı salonlarında ve çeşitli organizasyonlarda ağırlıyor.

 

1982’den bugüne Dedeman İstanbul

25 yıl önce, Dedeman Otelcilik’in Dedeman İstanbul ile, şehir otelciliği alanındaki büyüme ve gelişme hamlesi başlamış oldu. 1982’de tam kapasite ile kapılarını açan Dedeman İstanbul’dan sonra, Dedeman Topluluğu’nun otelcilik alanındaki yatırımları hız kazandı. Dedeman İstanbul, tam 25 yıldır, yerli-yabancı işadamları, eğitim-seminer grupları ile birçok ünlü siyasetçi, bilim adamı ve sanatçıyı kalite, kusursuz hizmet ve konfordan oluşan hizmet üçgeninde ağırladı.

 

Türkiye’nin ilk Türk oteller zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International’a bağlı 5 yıldızlı Dedeman İstanbul, 335 oda 552 yatak kapasitesiyle bugün hizmet veriyor. Son yıllarda en gözde turizm dallarından biri olan şehir otelciliğinde söz sahibi olan Dedeman İstanbul, yenilenen 2.205 kişilik modern toplantı salonlarıyla yurt içi ve yurt dışından iş dünyasına mensup birçok kişiyi ağırlıyor.

 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.