• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Dedeman Şile'de 5 yıldızlı tatil

Dedeman Şile'de 5 yıldızlı tatil
Dedeman Şile, “Kurban Bayramı” ve “Yılbaşı” için farklı seçeneklerden oluşan tatil paketleriyle konuklarına çok özel fırsatlar sunuyor

İSTANBUL- Dedeman Şile, Kurban Bayramı’na ve ‘Yılbaşı’na özel keyifli tatil alternatifleri ile İstanbul’un karmaşası, gürültüsü ve yoğunluğundan kaçarak soluğu Şile’de almak isteyenleri çok özel tatil paketleriyle ağırlıyor. 

 

Kurban Bayramı’na özel tatil paketleri kapsamında, konuklar, Şile’ye özgü seçkin kahvaltı ile kapalı havuzunda yüzme, Türk hamamı, fitness ve saunanın ücretsiz kullanımından yararlanıyor. 4 ile 12 yaş arasındaki çocukların, ebeveyn odalarındaki konaklamalarının 40 YTL olduğu Dedeman Şile’de, 0 ile 3 yaş arası çocuklar ücretsiz konaklıyor.

 

19 – 23 Aralık 2007 tarihleri arasında geçerli olan Kurban Bayramı paketinde, minimum iki gecelik konaklamalarda, tek ya da iki kişilik oda, açık büfe kahvaltı KDV dahil günlük 215 YTL iken, minimum üç gecelik konaklamalarda tek ya da iki kişilik oda, kahvaltı ve KDV dahil günlük 195 YTL’dir.

 

Dedeman Şile, 2008 yılının ilk saatlerini neşeyle karşılamak isteyen misafirlerine ‘Yılbaşı Galası’ndan Tayfun Duygulu Orkestrası’na kadar geniş bir eğlence seçeneği sunuyor. Dedeman Şile’nin her zevke uygun yılbaşı programları, müzik, dans, eğlence ve lezzeti bir araya getiriyor.

 

29 – 31 Aralık 2007 tarihlerinde geçerli olan özel paketler kapsamında, konuklar, Şile’ye özgü seçkin kahvaltı ile kapalı havuzunda yüzme, Türk hamamı, fitness ve saunanın ücretsiz kullanımından yararlanıyor. 4 ile 12 yaş arasındaki çocukların, ebeveyn odalarındaki konaklamalarının 40 YTL olduğu Dedeman Şile’de, 0 ile 3 yaş arası çocuklar ücretsiz konaklıyor. Konaklamalarda, iki kişilik oda, kahvaltı ve KDV dahil iki kişi yılbaşı gecesi gala dahil ve ertesi gün brunch 475 YTL iken, iki gecelik konaklamalarda iki kişilik oda, kahvaltı ve KDV dahil iki gece 650 YTL’dir.

 

Bayram tatilini ve Yılbaşı tatilini Dedeman Şile’nin özel yaşam alanlarının keyfini çıkartarak geçirmek isteyenler için rezervasyon telefonu;  0216 712 24 24.

 

Dedeman Hotels & Resorts International

Otelcilik alanında 40 yılı aşkın tecrübeye sahip olan  Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya Hotel & Convention Center, Cappadocia Hotel & Convention Center, Palandöken, Club Bodrum, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Erciyes, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya Convention Hotel & Center, Şanlıurfa, Antakya ve Şile otelleri ile devam etti.

 

Halen yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri. 3000'in üzerinde oda ve yaklaşık 7000 yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimi ile misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunan Dedeman, 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefliyor. Dedeman, bu alandaki büyümesini, işletme anlaşmaları (management), isim hakkı verilmesi (franchise), kiralama veya yatırım ortaklıkları yoluyla gerçekleştirmeyi öngörüyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.