• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman İstanbul’da sağlık

Dedeman İstanbul’da sağlık
Dedeman İstanbul, “İsveç Masajı”, “Detox Masajı”, “Aromaterapi Masajı” ve “Tuina Masajı” ve “Lenf Dreaj” terapisi sunuyor.

İSTANBUL- Dedeman İstanbul, birbirinden zengin masaj seçenekleri ve vücut terapi seanslarıyla misafirlerini günlük yaşamın stresinden arındırıyor

Dedeman İstanbul, “İsveç Masajı”, “Detox Masajı”, “Aromaterapi Masajı” ve “Tuina Masajı” gibi zengin masaj seçenekleriyle birlikte, misafirlerine “Lenf Dreaj” terapisi sunarak, kendilerini daima zinde ve dinamik hissetmelerini sağlıyor.

Tüm masajların bir tür karışımı olan Detox Masaj ile kişinin vücudunda ağrı noktaları tespit edilerek, bu noktalar üzerinde Shiatsu, Refleksoloji, Tuina, Thai, Çigong teknikleri uygulanarak ruhsal, bedensel ve sosyal yönden tam rahatlama sağlanıyor. Noktasal, ovma, esnetme ve enerji tekniklerini bir arada barındıran Detox Masaj’ın 90 dakikalık seansı 210 YTL.

Aromaterapi Masaj ise bitkisel öz yağların kimyasal yapısı ve enerjilerinden faydalanan ve masaj, teneffüs (buğu), kompres, banyo ve diğer yollarla uygulanmasını içeren, sağlık ve güzelliği destekleyen doğal bir terapi olarak uygulanıyor. Günümüzün stresli yaşam biçiminden kurtularak sağlıklı bir ruh, beden ve zihin gücüne kavuşmamızı sağlayan Aromaterapi Masaj’ın 60 dakikalık seansı 110 YTL.




Tuina Masajı, diğer masajların aksine özel bir masaj sandalyesinde okaliptus yağı (boyun-omuz tutulmalarını tedavi eder) ile uygulanıyor. Tuina Masajı ile 6-10 seans arasında bel fıtığı, boyun fıtığı, siyatik, kireçlenme, kas tutulmaları, kas spazmları gibi hastalıklar tedavi edilebiliyor. Tuina Masajı’nın 15 dakikalık seansı 30 YTL, 30 dakikalık seansı 50 YTL ve 45 dakikalık seansı ise 70 YTL.

Klasik Masaj veya Genel Masaj adıyla da anılan İsveç Masajı, masaj sedyesinde  dinlendirme amacıyla vücudun tümüne uygulanıyor. Kas ağrıları, yorgunluk, uykusuzluk vb. gibi tedavisi mümkün sorunlarda önerilen İsveç Masajı’nın 30 dakikalık seansı 60 YTL, 45 dakikalık seansı 70 YTL ve 60 dakikalık seansı ise 85 YTL.

Özellikle lenfödem tedavisinde uygulanan Lenf Drenaj, son derece hafif, monoton, yavaş, ritmik ve cilt yüzeyine yapılan bir masajdır.  Lenf sıvısının akışını hızlandırır ve şişkinliği en aza indirerek rahatlık sağlar. Lenf Drenaj’ın 60 dakikalık seansı ise 120 YTL.

 

Rezervasyonu için: (0212) 337 45 00

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.