• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Dedeman İstanbul'da romantizm

Dedeman İstanbul'da romantizm
Dedeman İstanbul, Sevgililer Günü’nde "lezzetli" ve "romantik" bir gün için çiftlere, cazip konaklama ve akşam yemeği alternatifleri sunuyor.

İSTANBUL- Dedeman İstanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde "lezzetli" ve "romantik" bir gün geçirmeyi dileyen çiftlere, cazip konaklama ve akşam yemeği alternatifleri sunuyor. Dedeman İstanbul, keyifli atmosferinde “Sevgililer Günü Özel Mönüleri” ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Dedeman İstanbul'un Sevgililer Günü için hazırladığı özel mönü alternatiflerinden Koray Müzik’in şarkıları eşliğindeki kırmızı şarap ve akşam yemeği servisini tercih edenler, 20:00 ile 23:00 arasında romantik saatler geçirecekler. Sürpriz hediyelerin de yer alacağı iki kişilik bu özel Sevgililer Günü mönüsünün fiyatı 240 YTL.

 

Dedeman İstanbul, 14 Şubat akşamı hem lezzetli bir akşam yemeğinin keyfini yaşamak, hem de otelde konaklamak isteyen çiftler için de ayrı bir fırsat sunuyor. Bu pakette, kırmızı şarap eşliğinde iki kişilik akşam yemeği ve iki kişilik odada konaklama imkânı ile birlikte, kalp pasta ikramı ve açık büfe kahvaltı da yer alıyor. Dedeman İstanbul’da Sevgililer Günü'ne özel iki kişilik bu alternatifin fiyatı ise 440 YTL.                                                

                                   

Sevgililer Günü'nde sadece Dedeman İstanbul’da konaklamak ve bu özel akşamı Dedeman konforu içinde geçirmek isteyen çiftler için özel bir konaklama fırsatı da yer alıyor. Bu alternatifi tercih eden çiftler, 14 Şubat akşamı Dedeman İstanbul'da iki kişilik odada özel bir fiyatla konaklayabilecekler. Bu fırsatın içinde, kırmızı şarap eşliğinde kalp pasta ikramı da yer alıyor. Kahvaltı dâhil özel konaklama paketinin fiyatı 200 YTL.

 

Dedeman İstanbul’da Sevgililer Günü rezervasyonu için: (0212) 337 45 00

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.