• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman İstanbul 25 yaşında

Dedeman İstanbul 25 yaşında
Dedeman İstanbul 25. yılını seçkin konukların katıldığı görkemli bir törenle kutlandıb Otel maketi şeklindeki dev pasta kesildi.Otelin temelini atanlar buluştu.

Özkan Altıntaş - Türkiye Turizm


İSTANBUL- Dedeman İstanbul 25. Gümüş yılını görkemli resepsiyonla kutladı Dedeman İstanbul Genel Müdürü Adnan Hastürk, önümüzdeki dönemde Dedeman Otelcilik"in Dedeman İstanbul"a yaklaşık 7 milyon dolarlık yenileme yatırımı yapacağını açıkladı.





Dedeman İstanbul 25. yılını davetlilerin havayi fişeklerle salona alındığı ve seçkin konukların katıldığı görkemli bir törenle kutladı. Geceye 25 yıl önce Kemal Dedeman"la otelin temelini birlikte atan Kültür ve Turizm eski bakanlarından İlhan Evliyaoğlu katıldı. Turizm acenteleri, otel sahipleri, otelin işbirliği kurduğu şirketler yanında İstanbul Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Doç. Ahmet Emre Bilgili, TUROB Başkanı ve IH&RA Yönetim Kurulu Üyesi Timur Bayındır, 2. Başkan Osman Öztürk, Genel Sekreter Erhan Çakay ile yönetim kurulu üyeleri Sevda Yılgaz, Esra Değirmenci, Hakan Balcan, Mihail Liakof ICVB Genel Müdürü Handan Boyce, ICVB Komite Üyesi Özen Dallı  Dedeman İstanbul"un bu önemli kutlamasına katıldılar.


TUROB Yönetim Kurulu ve Dedemanlar


Adnan Hastürk

Güler Kazmacı"nın takdimi ile kürsüye gelen Dedeman İstanbul"un Genel Müdürü Adnan Hastürk, Dedeman Otelcilik"in 25 yıl önce Dedeman İstanbul ile şehir otelciğini başlattığını belirterek şöyle konuştu:
“1982"de tam kapasite  ile kapılarını açan Dedeman İstanbul ile Dedeman Otelcilik atılımlarını sürdürdü. Önümüzdeki günlerde 7 milyon dolarlık yatırımla yenileme çalışmaları yapılacaktır. Dedeman İstanbul, 227 çalışanı, 335 oda, 552 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. 1600 kişilik modern toplantı salonlarına sahip bulunuyor.”


İlhan Evliyaoğlu


Daha sonra kürsüye gelen Kültür ve Turizm eski bakanlarından İlhan Evliyaoğlu, rahmetli Kemal Dedeman"ın Türkiye"nin anarşi ile mücadele ettiği dönemde bu yatırımı gerçekleştirerek ülkesine olan güvenini gösterdiğini belirterek, “Aradan geçen 25 yıl onu haklı çıkardı” dedi.



Kutlama daha sonra İstanbul"un şefi Adnan Öztürk ile ekibinin hazırladığı Dedeman İstanbul"u simgeleyen dev pastanın kesimi ile devam etti. Daha sonra sahne alan  Enbe Orkestrası müziği ile konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı


Maria ve Timur Bayındır, Cumhur Güven Taşbaşı, Doç. Ahmet Emre Bilgili




Rıfat ve Banu Dedeman


Dedeman ailesi


Murat Eroğlu, Adnan Hastürk, İlhan Evliyaoğlu, Adnan Öztürk


Erol Aksoy ve eşi


Murat ve Banu Dedeman


Tijen Günyol, nişanlısı ve Sevda Yılgaz


Esra Değirmenci, Sevda Yılgaz


TUROB'tan Gönül Yıldırım, İsmail Taşdemir


Dedeman'ın halkla ilişkileri Etica


ICVB'den Özen Dallı ve Handan Boyce dansta


Dedeman İstanbul Genel Müdürü Adnan Hastürk ve eşi


Dedeman Halkla İlişkiler grubu ve Etica İletişim birlikte


Sevda Yılgaz ile Esra Değirmenci yeşil muzların olmasını beklediler


TUROB ekibi hep birlikte şarkı söylediler. Osman Öztürk en çok şarkı söyledi. küçük dili bile görünüyordu. Sevda, Esra, Gönül koro şefi kadar bağıramadılar. Köşede Erhan Çakay kim iyi kim kötü söylüyor diye müfettiş gibiydi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.