• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman Büyükçekmece geliyor

Dedeman Büyükçekmece geliyor
İstanbul’un 3.500 metrekarelik en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & Spa, Nisan ayında hizmete giriyor

İSTANBUL - İstanbul’un 3.500 metrekarelik en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & Spa, Nisan ayında hizmete giriyor

40 yılı aşkın süredir otelcilik alanında faaliyet gösteren Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman misafirperverliğiyle uluslararası standartlarda hizmet veren oteller zincirine İstanbul Büyükçekmece’de yeni bir halka daha ekliyor: İstanbul’un en yeni ve en büyük 5 yıldızlı SPA oteli Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, Nisan ayında düzenlenecek törenle hizmete girecek.




Yatırımı Eser Yapı Turizm Ticaret AŞ tarafından gerçekleştirilen Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, Eser Yapı Turizm Ticaret AŞ tarafından işletilecek. Arsa maliyeti hariç yaklaşık 35 milyon dolar'lık bir yatırımla hizmete girecek olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, hem iş amaçlı grupları, hem de doğa ve sağlık turizmi çerçevesinde gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak. İş toplantıları, kongre ve benzeri organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan otel, özellikle mavi bayraklı deniz kıyısına ve TUYAP Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne olan yakınlığı, çevrede konuşlanmış olan sanayi, iş ve endüstri merkezleri için önemli bir konaklama, spor, SPA, dinlence ve eğlence merkezi olmasıyla dikkat çekiyor.

 



Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA hakkında bir açıklama yapan Genel Müdür Ahmet Seymen şunları söyledi: "Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA’nın inşaatı 3 yıl sürdü. Tesisimiz, Nisan ayı itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Toplam 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulu olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, İstanbul’un  en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip olacak. Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA’yı Türk turizmine kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

 

Dedeman Hotels & Resorts International

 

Otelcilik alanında 40 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya Hotel & Convention Center, Cappadocia Hotel & Convention Center, Palandöken, Club Bodrum, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Erciyes, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya Convention Hotel & Center, Şanlıurfa, Antakya ve Şile otelleri ile devam etti.

 

Halen yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Hotels & Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri. 3000'in üzerinde oda ve yaklaşık 7000 yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimi ile misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunan Dedeman, 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefliyor. Dedeman, bu alandaki büyümesini, işletme anlaşmaları (management), isim hakkı verilmesi (franchise), kiralama veya yatırım ortaklıkları yoluyla gerçekleştirmeyi öngörüyor.

DEDEMAN BÜYÜKÇEKMECE HOTEL & SPA İLE BİRLİKTE SUNULACAK İMKÂNLAR

Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA ile turizm alanındaki işletmelerine yeni ve önemli bir halka daha eklemiş olacak.

 

Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, İstanbul Büyükşehir sınırları içerisinde seçkin bir sahil ilçesi olan Büyükçekmece’de yer alıyor. Özellikle mavi bayraklı deniz kıyısına ve TUYAP Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne olan yakınlığı, çevrede konuşlanmış olan sanayi, iş ve endüstri merkezleri için önemli bir konaklama, spor, SPA, dinlence ve eğlence merkezi olma özelliğine sahip.

 

Ulaşım

Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, Büyükçekmece yerleşim alanı içerisinde deniz kenarında TUYAP Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne 3km. Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar alanına 20 km. uzaklıkta bulunuyor. Otel, özel Hezarfen Havalimanı’na 10 km, TEM ve E-5 karayolu üzerinden direk ulaşım imkanına sahip olup, Silivri’ye 25 km, Çatalca’ya 17 km ve Kumburgaz’a 10 km uzaklıkta yer alıyor. 

 

Oda Bilgileri

Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA’da 120 Exclusive oda (engelli odaları, sigara içilmeyen odalar), 5 Superior, 5 Deluxe oda, 26 Executive oda, 5 Junior suit oda, 11 Suit oda olmak üzere toplam 172 oda bulunuyor. Ayrıca, otelde Executive odalara ve suite’lere VIP ve Consierge hizmetleri verecek Executive lounge salonu bulunuyor.

 

Misafirlere Sunulacak İmkanlar

Executive Lounge katı ve Business Center ofislerinde sekreterlik ve mesaj hizmetleri, faks, fotokopi ve laptop kullanım imkanları, kablolu ve kablosuz hızlı internet bağlantısı, 24 Saat oda servisi, call center hizmeti, ekspress kuru temizleme ve çamaşır yıkama hizmeti.

 

Toplantı ve Konferans Mekanları

Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, 15 Kişiden 850 kişiye kadar farklı düzenlerde, gerektiğinde ise bir bütün olarak toplam 2100 kişiye hizmet verebilen 9 adet toplantı ve konferans salonu ile İstanbul’un stres ve gürültüsünden uzak “Business Hotel” olma özelliği doğrultusunda kusursuz ve maksimum hizmet anlayışıyla ev sahipliği yapacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.