• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dedeman Antalya'da Doskaya

Dedeman Antalya'da Doskaya
Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’ın “Genel Müdürlüğü”ne Dedeman Silk Road Tashkent Genel Müdürü Tayfun Doskaya getirildi.

Ünal Başusta-Türkiye Turizm


ANTALYA- Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’ın “Genel Müdürlüğü” görevine Ocak 2008 itibariyle Dedeman Silk Road Tashkent Genel Müdürü Tayfun Doskaya getirildi. Doskaya yeni görevi ile birlikte aynı zamanda Dedeman Hotels & Resorts International “Bölge Müdürlüğü” görevini de üstlendi.
1968 yılında doğan Doskaya, Ankara Gazi Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği eğitiminin ardından Almanya’da staj yaptı. İş hayatına ilk olarak 1991 yılında atılan Doskaya, 1997 yılından bu yana Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde sırasıyla Dedeman Ankara, Dedeman İstanbul, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center ve Dedeman Silk Road Tashkent otellerinde sistem kurma organizasyonları dahil çeşitli görevlerde bulundu. 2 çocuk babası olan Doskaya, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

 

Hedefinin etkin takım çalışması ve doğru strateji ile bölgede Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’ı daha yukarılara taşımak olduğunu belirten Doskaya, sözlerine şöyle devam etti: “Antalya, 630 kilometre sahili, yüksek yatak kapasitesi, antik kentleri, iki yüz bin yıllık tarihi Karain Mağarası, Perge, Aspendos ve antik kentleri, limanları, Kral Mezarları, koyları, şelaleri, ormanları, akarsuları ile bir dünya kültür hazinesi. Daha önce Dedeman Otelcilik’in farklı şehirlerde yer alan otellerinde edinmiş olduğum bilgi ve deneyimi, bu güzel şehirde, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’daki takım arkadaşlarımla paylaşacağım.”

 

Göstermiş olduğu yüksek performans ile 2004 Eylül ayında Dedeman Silk Road Tashkent’in Genel Müdürlük görevine getirilen Doskaya, son olarak, Dedeman Hotels & Resorts International’ın kurumsal politikaları gereği, farklı Dedeman otellerinde edindiği bilgi ve deneyimi paylaşmak üzere iki ayrı yönetici pozisyonuyla görevlendirildi.

 

Dedeman Otelcilik’in zincir otellerinde “en iyi uygulama”ların paylaşılması önemli bir konu olarak yer alıyor. Dedeman Otelcilik, konusunda uzmanlaşmış ve iyi performans göstermiş olan çalışanlarının, zincirin diğer halkalarında da bu bilgi birikimlerini ve deneyimlerini paylaşmaları için atamalar gerçekleştiriyor.

 

Dedeman Hotels & Resorts International

Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Topluluk, yatırımlarına Dedeman İstanbul, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center, Dedeman Palandöken, Dedeman Club Bodrum, Dedeman Rize, Dedeman Olive Tree, Dedeman Park Antalya, Dedeman Erciyes, Dedeman Bodrum, Dedeman Diyarbakır, Dedeman Silk Road Tashkent, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Dedeman Şanlıurfa, Dedeman Antakya ve Dedeman Şile otelleri ile devam etti. Dedeman yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veriyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.