• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

CVK acenteleri buluşturdu

CVK acenteleri buluşturdu
CVK Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik ve eşi CVK Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Çevik ev sahipliğinde Türkiye’nin en büyük turizm acentalarını ağırlad

İSTANBUL- Türkiye’nin en büyük acentalarından 300’den fazla yönetici, dört farklı lezzet ve eğlence mekanını tek çatı altında toplayan Izaka Restaurants & Bar-lounge’da bir araya geldi.
İstanbul’da lezzetin ve eğlencenin yeni adresi Izaka Restaurants & Bar-lounge'da CVK Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik ve eşi CVK Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Çevik ev sahipliğinde Türkiye’nin en büyük turizm acentalarını ağırladı.
Park Bosphorus Hotel tarafından düzenlenen özel geceye 300’den fazla üst düzey yönetici ve acenta yetkilisi katılım gösterdi. Katılımcılar, Park Bosphorus Hotel’in terasında yer alan Izaka Restaurants & Bar-lounge’da; dünya mutfağından eşsiz lezzetleri, muhteşem Boğaz manzarası ve seçkin müzikler eşliğinde deneyimlemenin ayrıcalığını yaşadı.
Ocak ayı itibariyle Taksim Gümüşsuyu'ndaki Park Bosphorus Hotel'in 4 bin 500 metrekareye yayılan terasında açılan Izaka Restaurants & Bar-lounge; The Midd, Mezze Mare, Hitode Sushi ve Izaka Bar-lounge olmak üzere dört lezzet ve eğlence mekanını tek çatı altında topluyor. The Midd, Anadolu’nun geleneksel kebap çeşitleri ve Osmanlı Saray mutfağından farklı örnekler başta olmak üzere Doğu ve Batı'nın otantik tatlarını harmanlarken ve Mezze Mare Akdeniz çevresinde yaşayan medeniyetlerin katkısıyla oluşmuş özgün balık kültürünü, Osmanlı, Rum ve Ermeni mutfağının en seçkin mezeleriyle bir araya getiriyor. Adını lezzetleri yaratacak şeften alan Hitode Sushi, zengin tatlardan oluşan özgün Sushi çeşitleriyle göz kamaştırırken, Izaka Bar-lounge moleküler barı ve yaratıcı kokteylleriyle misafirlerine yepyeni bir deneyim sunuyor.
IZAKA Restaurant & Bar-Lounge’un işletmeciliğini başarılı yönetici İlhan Zeytun ve Tarkan Artış yapacak. 2004 yılında Kuruçeşme’de CVK Group ile beraber ‘Kuruçeşme Kahvesi’ konseptini hayata geçiren ikili, bu konsepti yönetmeye de devam ediyor. İlhan Zeytun ve Tarkan Artış, eğlence sektöründeki 23 yıllık profesyonel deneyim ve tecrübelerini IZAKA Restaurants & Bar-Lounge projesine taşıyor...

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.