• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Cüneyt Tansu Demir, TÜRSAB yönetim kurulundan istifa etti

Cüneyt Tansu Demir, TÜRSAB yönetim kurulundan istifa etti
TÜRSAB Başkan adaylığını açıklayacak olan Lite Tur’un sahibi Cüneyt Tansu Demir, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB Başkan adaylığını açıklayacak olan Lite Tur’un sahibi Cüneyt Tansu Demir, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Böylece TÜRSAB yönetimindeki kırılmalar yavaşa yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Cüneyt Tansu Demir’in TÜRSAB başkan adayı olmak için istifası ile yaklaşan genel kurul öncesi hareketli günler başladı. Böylece seçime doğru ortaya çıkan 5 adaydan biri daha adını açıkladı.

tursab-ta-adaylar.jpgADAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI
Öte yandan Tigris Turizm sahibi Davut Günaydın’ın da perşembe günü yapacağı basın toplantısı ile adaylığını açıklayacağı bildirildi. Bu arada mevcut yönetimde “Güçlü Türsab” grubu olarak yer alan Selam Tur’un sahibi Hasan Erdem’de TÜRSAB başkan adaylığı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy’unda yeniden aday olmak için zaman kolladığı bildirildi.
Daha sonra başka adayların ortaya çıkabileceğini belirtenler “TÜRSAB üyesi acenteler artık yoruldu. Muhalefet sıonunda birlikte hareket edecek ve TÜRSAB’ta acentelerin lehine gerçek değişim gelecek” dediler.

tansu-demir.jpgFİKİR AYRILIKLARI AYYUKA ÇIKTI
Tansu Demir, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 23. Olağan Genel Kurulu'nda Bize değişim gerek…” diyerek yönetime gelen Firuz Bağlıkaya ve ekibinde yer alıyordu.
Ancak yönetimde bulunduğu süre içinde Firuz Bağlıkaeya ve ekibinin acentelere söz verdiği vaatlerini yerine getirmediğini gören Cüneyt Tansu Demir, yönetim toplantılarında rahatsızlığını dile getiriyordu.

DİRENME SONUÇ VERMEYİNCE İSTİFA GELDİ
Ancak TÜRSAB yönetimi Demir’in uyarılarını dikkate almayarak acentelerin menfaatine yapılması gerekenleri gözardı edince ipler kopmaya başladı. Bu süre içinde yönetimin farklı düşüncelerine karşı direnmenin sonuç getirmeyeceğini gören, Cüneyt Tansu Demir, TÜRSAB yönetimini değiştirmek üzere bir grup arkadaşıyla bir araya gelmeye başladı. Yapılan toplantılardan Demir, olumlu sonuç alınca TÜRSAB Başkanlığına aday olmaya karar vererek, TÜRSAB yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

İSTİFAYI FACEBOOK’TAN AÇIKLADI
Basın yoluyla TÜRSAB başkan adaylığını açıklayacağını belirten Cüneyt Tansu Demir, Facebook’taki hesabından istifası ile ilgili şu açıklamada bulundu:

Değerli arkadaşlarım, meslektaşlarım gördüğüm lüzum üzerine Türsab Y.K. yedek üyeliğimden istifa etmiş bulunuyorum.

Saygılarımla bilgilerinize sunarım.

CTD.

Bu haber toplam 7581 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.