• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Çilsal Toplum Sağliği Merkezi açıldı

Çilsal Toplum Sağliği Merkezi açıldı
Anı Tur’un sahibi Veli Çilsal’in babası hayırsever Hacı Osman Çilsal tarafından Kayseri İncesu’da yaptırılan Toplum Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı

İNCESU- Anı Tur’un sahibi Veli Çilsal’in babası hayırsever Hacı Osman Çilsal tarafından Kayseri İncesu’da yaptırılan Toplum Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı. Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve seçkin konukların katıldığı törenle açıldı.Hayırsever Hacı Osman Çilsal'ın oğlu Veli Çilsal ise ortaya çıkan eser için mutlu olduklarını ve yeni hayır işleri için istekli olduklarını belirtti.

cilsal88.jpg

cilsal6.jpg

VALİ: BIRAKILAN ESERLER YAŞIYOR
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, “Hacı Osman Çilsal İncesu’ya yeni bir sağlık Merkezi yaptırılması konusunda görüşünü bizimle paylaştığında biz de gerçekten büyük bir heyecan duyduk. Kayseri’de hayırseverlerin yaptırdığı tesisin açılışına katıldığımızda bir başkasının randevusunu alıyoruz. Hacı Osman Çilsal ile evlatları Yasar Cilsal, Salih Cilsal ,Veli Cilsal, Mustafa Cilsal , Atike Gok , Ayse Torbalı’da bu hayır işlerini sürdüreceklerini söylediler. Dünya gelip geçici, bu topraklardan yüzlerce, binlerce yıl kimler gelip geçmiştir. Ama onları bıraktığı eserler hala yaşıyor” dedi.

cilsal4.jpg

ESERLERİN GÜZEL OLMASINI ARZI EDİYORUZ
Kayseri’de önünde fotoğraf çektirilen yapıların birer hayır eseri olduğunu belirten vali Düzgün, “Mimar Kaan Tepe’nin projesini üstlendiği Hacı Osman Çilsal Sağlık Merkezi’de böyle bir eser oldu. Mimarlarımızla, müteahhitlerimizle buluştuğumuzda yapmış oldukları binanın bir fonksiyonu ifa etmesi kadar estetik ve görsel olarak da güzel olmasını arzu ediyoruz. Çünkü buraya gelecek hastalar binayı görünce sanıyorum hastalıklarının bir kısmı hafifletmiş olarak girerler” diye konuştu.


cilsal-5.20151022184820.jpg

SAĞLIK MÜDÜRÜ: 24 SAAT HİZMET VERECEK
İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç hayırsever Hacı Osman Çilsal’a teşekkür ederek bina hakkında bilgiler verdi. Kılıç, “Tesiste 5 aile hekimi hizmet vereceği toplum sağlığı merkezinde, İncesu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 24 saat hizmet verecek ambulansı ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu olacak” dedi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır konuşmalarında hayırsever Hacı Osman Çilsal’a teşekkür etti. Daha sonra Vali Orhan Düzgün binayı yaptıran hayırsever Hacı Osman Çilsal’a çeşitli hediyeler verdi. Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldıktan sonra bina gezildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.