• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Çetin Gürcün, Türsab Başkan Adaylığını hissettirdi

Çetin Gürcün, Türsab Başkan Adaylığını hissettirdi
Türsab Genel Sekreteri Çetin Gürcün nihayet ağzındaki baklayı çıkararak Hatay toplantısında Türsab Başkan adayı ollabileceğini hissettirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
HATAY-
Türsab Başkanı Başaran Ulusoy’un acentelerle “Helallik” adı altında düzenlediği temayül yoklaması şeklindeki toplantının Hatay Savon Hotel’de açış konuşmasını yapan Türsab Genel Sekreteri Çetin Gürcün nihayet ağzındaki baklayı çıkararak "24-25 Şubat'ta bize görevi tevdi ederseniz" diyerek aday olabileceğini hissettirdi. Böylece Başaran Ulusoy’un işaret edeceği Türsab Başkan adayının Çetin Gürcün olabileceği anlaşıldı. Öte yandan Çetin Gürcün'ün kullandığı "bize" sözünün arkasında başka planlar olduğu da ileri sürüldü. Bekleyip göreceğiz.

TÜRSAB BAŞKAN ADAYI EMİN ÇAKMAK "ORTAK AKIL" İLE BAŞLAMIŞTI
Bilindiği gibi Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Türkiye'nin 81 ilini dolaşarak "Ortak Akıl" toplantılarına başlamıştı. Bu gezilerde acentelerin sesini dinleyerek Ankara toplantısında ise adaylığı açıklamıştı. Mevcut Türsab yönetimi de aynı yolu izleyerek .bazı bölgelerde "Helallik" toplantıları yaparak Türsab adaylığı için nabız yokluyor.

cetin-gurcun-hatay.jpgÇetin Gürcün konuşmasında “Siz bir yönetimin seçimlere 1.5 ay kala üyelere aidatla ilgili mektup göndereceğinize inanıyor musunuz?” diyerek “İnşallah bize 24-25 Şubat’ta görevi yeniden tevdi ederseniz bu sorunları çözmeye gayret edersiniz” dedi.

cetin-gurcun-hatay-002.jpgAİDATLAR KAMU ALACAĞIDIR
Türsab Başkanı Başaran Ulusoy’dan öne kürsüye çıkan Çetin Gürcün, sön günlerde Türsab hakkında ileri sürülen iddialara cevap verdi. Mektupla istenen aidetların kamu alacağı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

AKLIMIZI PEYNİR EKMEKLE YEMEDİK
Çetin Gürcün şunları söyledi: “Bir yönetimin böyle bir mektup göndermesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım. Ancak iş burulara kadar geldi. Bu konuda anlayışınızı rica ediyorum. Biz yönetim olarak bu anlayışın bize karşı aynı şekilde sürdürülmesini istiyoruz.

cetin-gurcun-hatay-003.jpgGÖREVI YENIDEN BİZE TEVDI EDERSENİZ…
İnşallah 24-25 Şubat’ta görevi yeniden bizlere tevdi ederseniz, biz sizleri hiçbir zaman sıkntıya sokmayacak şekilde bu sorunları çözmeye çalışacağız. Ama bu aidatlar eninde sonunda ödenmek zorundadır. Çünkü bunlar kamu alacağıdır. Yasada nasıl alınacağı tarif edilmiştir. Tefe tüfeye göre ayarlanır ve yüzde şu kadarı kamu alacağıdır denilir. Ödenmesi konsunda zaten imkan sağlıyoruz. Çek veya taksit uyguluyoruz”

 

Bu haber toplam 3702 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.