• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Çanakkale Skal Troy Derneği Başkanı Cem Eraydın oldu

Çanakkale Skal Troy Derneği Başkanı Cem Eraydın oldu
Çanakkale Skal Troy Derneği’nin yeni başkanı Cem Eraydın, Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yaşanan tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ,-TÜRKİYE TURİZM
ÇANAKKALE- Çanakkale Skal Troy Derneği’nin Kolin Otel’de düzenlenen genel kurulunda zincir değişim töreni yapılarak başkanlık Dilek Milton’dan Cem Eraydın’a geçti. Töreni USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu yönetti.
Çanakkale Skal Troy Derneği’nin yeni başkanı Cem Eraydın, dünyanın ve Türkiye’nin korona virusü gibi bir sıkıntı yaşadığı dönemde görev aldığını belirterek “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

cem-eraydin-001.jpg
dilek-mildon.jpg
cem-eraydin-.jpg
USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu, Çanakkale Troy eski Başkanı Dilek Mildon ve Yeni Başkan Cem Eraydın

savas-colakoglu-007.jpg
savas-colakoglu-008.jpg
ÇANAKKALE TROY YÖNETİMİ: Çanakkale Troy Başkanı ve İris Oteli Genel Müdürü Cem Eraydın, Kolin Oteli Genel Müdürü Mehmet Satar, ÇÖMÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Doç.Dr. Ferah Özkök, ÇÖMÜ Konaklama Hizmetleri Bölümü'nden Dr.Gencay Saatçi


cem-eraydin-004.jpg
cem-eraydin-001.JPG
cem-eraydin-005.jpg
savas-colakoglu-005.jpg

SKAL ÇANAKKALE’YE DEĞER KATIYOR

USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu, Çanakkale Skal Troy Derneği’nin önemini belirterek “Tarihi geçmişinde ve Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinde önemli bir yere sahip olan Çanakkale’ye Skal olarak büyük değerler katacağımıza inanıyoruz “şeklinde konuştu.

savas-colakoglu-006.jpg

KULÜBÜN SIMGESI TROY ATı

USDF Başkanı hizmetleri nedenuiyle eski başkan Dilek Mildon’a arkamğan verdi. Mildon’da USDF Başkanına kulübün simgesi olan Troy atı maketi armağan etti.
Çanakkale Skal Troy Derneği’nin yeni başkanı Cem Eraydın, daha sonra derneğin genel bekreteri Kolin Otel Genel Müdürü olmak üzere yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

cem-eraydin.JPG

CEM ERAYDIN KİMDİR?

Halen Çanakkale Güzelyalı’da İris Hotel’in Genel Müdürlüğünü yapan Cem Eraydın 1980 – 1991 arasında TED Ankara Koleji'nde öğrenim gördü. Daha sonra Bilkent University- Tourism and Hotel Srvices Management bölümünü bitirdi.
Daha sonra ise turizmde sırasıyla şu tesislerde çalıştı:
2005 – 2008 Miracle Resort Hotel - Front Office Manager & Duty ManagerAğu 2003 – Şub 2005, Auralife Travel Antalya, Operations Manager
Oca 2002 – Haz 2003 Rixos Hotels Istanbul,, Assistant Front Office Manager OcaMay 2001 – Oca 2002, Hotel Sun Zeynep. Front Office Supervisor Antalya,Mar 1997 – Eki 1998, Alarko Turizm Grubu, Hillside Beach Club, Front Desk Shift Leader
2008 – Şub 2010 Birlik Spor ve Sağlık Hiz. Tic. A.Ş. - Base Life Club- Director Of Member Services
2010 Şubat – Şub 2011 Bilkent Otel ve Konferans Merkezi
Şub 2011 – Ağu 2011 Rönesans Gayrimenkul Yatırım - Kozzy Shopping and Cultural Centre
Eyl 2011 – Ağu 2017 Warwick Ankara Hotels and Resorts General Manager
Şub 2018 – Şu Anda - Iris Hotel & Spa Çanakkale General Manager

cem-eraydin-002.jpg
cem-eraydin-003.jpg
usdf.jpg
USDF’DE TÜZÜK TADİLİ YAPILDI

Çanakkale Skal Troy Derneği’nin zincir değişim töreni öncesi turizm profesyonellerinin dünyada en güçlü kuruluşu olan Skal Dernekleri Federasyonu –USDF’nin Genel Kurulu yapıldı. USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu başkanlığında dernek başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda Faik Alsaç’ın hazırladığı tüzüm değişikikleri görüşüldü. Öneriler oyburliği ile Kabul edilerek değeşiklik yapma yetkisi yöjnetim kuruluna verildi.

Bu haber toplam 7028 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.