• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Çakmak:Turizmde kavga bitecek

Çakmak:Turizmde kavga bitecek
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Acentelerin, rehberlerin, taşımacıların yollardaki kavgaları bitecek. Turizme GBT benzeri sistemi gelecek gelecek

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ALANYA-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Alanya’da Öğretmen Evi’nin Alaattin Restoranı’nda yapılan toplantıda “Türsab Hepimizin” ekibinin projelerini anlattı.

emin-alanya2.jpg

“E-Türsab gelecek kavga bitecek” diyen Emin Çakmak, 1618 Sayılı Yasa’nın acentelerin geniş katılımlı toplantısıyla günün koşullarına uygun revize edileceğini belirterek “Acentelerin, rehberlerin, taşımacıların yollardaki kavgaları bitecek. Turizme kaçakları kontrol için GBT benzeri elektronik plakadan kontrol sistemi gelecek” şeklinde konuştu

ACENTE SAYISINA KOTA GETİRİLECEK
Alanya’da 150’yi aşkın seyahat acentesi ile buluşan Emin Çakmak, bölgelerde acente sayısına kota getireceklerini, şirket devri olmadan belge devrinin önünü açacaklarını belirterek “Türsab’ın şirketlerine acenteleri ortak edeceğiz. Belgeniz birince emekli ikramiye şirket hissesi ikinci emekli ikramiyeniz olacaktır” şeklinde konuştu.

kemal-canfedai.jpg

KEMAL CAN FEDAI: TÜRSAB BIZI YALNıZ BıRAKTı
Toplantının açış konuşmasını Türsab Hepimizin ekibinden Kemal Can Fedai, “Türsab’ın bu bölgede spor turizminin canlanmasına destek olmasını ve bölgeye katkısı olmasını istiyorum. Bu gibi çalışmalarımızda Türsab bölgeyi yalnız bırakıyor” dedi.

bilal-korkmaz.20151027205815.jpg

BILAL KORKMAZ: TÜRSAB TURIZME ZARAR VERİYOR
Türsab hepimizin ekibinden Bilal Korkmaz, “Bugünkü Türsab Türk turizmine zarar verir hale geldi. Ekmeğinize işinize sahip çıkmanızı rica ediyorum” dedi. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geleceğe kapı açacak ve ufkumuzu daha aşacak olan yeni bir başlangıcı bu kongrede başlatalım.
Hep birlikte Emin Çakmak’a omuz verip katkıda bulunursak projelerin acentemize mesleğimize birliğimize katkılarla geri döneceğine inanıyorum.
Herkes tur yapıyor. Hatta acentelerden de iyi yapıyor. Perakende acentelerle fiyat farkından doğan sıkıntılar var. Seyahat acentelerinin ve Türsab’ın itibarlı bir şekilde bu sektörde yeniden dirilerek, ayağa kalkarak yeniden dizayn edilerek kendine yön vermeli ve ülke ekonomimize katkıda bulunmalıdır.”

emin-alanya4.20151027205836.jpg

“TÜRSAB HEPİMİZİN” DEDİK YOLA ÇIKTIK
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Alanya’da Öğretmen Evi’nin Sultan Alaeddin Restoranı’nda yapılan toplantıda “Türsab Hepimizin” ekibinin projelerini anlattı.
Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna toplantıya katıldıkları için teşekkür eden Emin Çakmak Türkiye’nin her yanında BYK’ları ziyaret ettiklerin ve yönetim kurullarıyla görüştüklerini belirterek “Çünkü bizler “Türsab Hepimizin” diyerek yola çıktık ve tüm meslektaşlarımızı ziyaret ediyoruz”dedi.

alanyath1.20151027210255.jpg

gulcin-guner.jpg

alanyath7.jpg

alanyath4.jpg

emin-alanya7.jpg

SEYAHAT ACENTELERİNİ ZEKİ İNSANLAR YÖNETİYOR
Emin Çakmak sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler çamur at izi kalsın diyerek ve belden aşağı vurmalarla seçim çalışması yapılmasını kabul etmiyoruz. Bizim hakkımızda bir çok söylemlerde bulunuyorlar.
Bunlar bizim zekamızla oynamaya kalkışıyorlar. Bizler krizlerle boğuşarak bugünlere gelen güçlü firmaların bulunduğu bir sektördeyiz. Bu kadar krize rağmen hala ayakta durmayı başaran seyahat acentelerinin yöneticileri zeki insanlardır. Bireysel güçleri ile Türk turizmini dünyana önemli seviyelere taşıdıkları unutuluyor.”

alanyath6.jpg

BAKANLIĞA VERİLEN ARAÇLARIN KARARINDAKİ İMZALAR
Emin Çakmak, Türsab gibi saygın bir kurumu gazete haberleriyle küçük düşürdüklerini belirten Emin Çakmak şöyle devam etti:
“Yarın göreve geldiğimizde acentelerin menfaatlerini kamu kurumları karşısında korumakta güçlük çekeceğiz” dedi.
Gazetelere yansıtılan “Tursab’ta Susurluk olayı” haberinde konu edilen 75 aracın bakanlığa verilme kararında eminimki 10 yıla yakın başkan yardımcılığı yapan arkadaşın imzası vardır. Türsab’ta rant varmış bizler onun için talipmişiz.
İnsana sormazlar mı 10 yıldır hangi rantın peşinde oldunuz? Şeffaf olunda bizde öğrenelim dedik. Kongrede Türsab yönetiminin şirketlere akdardığı 50 milyon lirayı savunmaya kalkışan Bağlıkaya oldu. Geçmiş dönemlerin hesabını veremeyen kişilerin yönetime aday olmaları yerinde değildir.

alanyath2.20151027210428.jpg

emin-alanyath8.jpg

BUNLAR 18 YILDIR BAŞKANI YALNIZ BIRAKMIŞLAR
Bugüne kadar herhangi bir acentenin kapısından içeri girdiler mi? Acentelerin menfaatine 10 yıldır bulundukları görevde bir proje geliştirdiler mi? Bu kişiler bulundukları koltukları boşuna işgal etmişler ve mevcut başkan 18 yıldır tek başına çalışmak zorunda kalmış. Türsab’ın yönetim kurulu toplantılarına bile katılmayan kişiler bu gibi görevlere nasıl talip oluyorlar?” 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.